Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Ξυλοδαρμός απόστρατου στην παραλία της Καλογριάς

Πάτρα: Ξυλοδαρμός απόστρατου στην παραλία της ΚαλογριάςΟ Κυρ. Γαλάνης που επιχείρησε να καταγράψει την παράνομη ισοπέδωση αμμολόφων σε περιοχή ωοτοκίας της θαλάσσιας χελώνας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αιμόφυρτος για ράμματα στο πρόσωπο μετά την επίθεση που δέχτηκε. Ο δράστης εξαφανίστηκε και παραδόξως οι αστυνομικές και οι λιμενικές αρχές δεν τον έχουν εντοπίσει.
Οπως διαπιστώθηκε αργότερα, ο χειριστής του τρακτέρ που ισοπέδωνε την παραλία ήταν ένα πρόσωπο για το οποίο εκκρεμεί δίκη καθώς στη λιμνοθάλασσα Προκόπου στις 26/12/19 επιβαίνοντας σε τζετ σκι πυροβολούσε τα υδρόβια πουλιά – κάποια στιγμή μάλιστα στράφηκε και πυροβόλησε κατά πολιτών που κατέγραφαν την παράνομη δραστηριότητά του.
Αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό, δηλαδή τον ξυλοδαρμό του απόστρατου σμήναρχου, η Κτηματική Υπηρεσία Αχαΐας προχώρησε σε αυτοψία και με έγγραφό της διαπίστωσε την καταστροφή των αμμοθινών, τις αυθαίρετες εργασίες ισοπέδωσης της παραλίας, την τοποθέτηση ομπρελών χωρίς άδεια και τη δημιουργία παράνομου διαδρόμου πρόσβασης.
Πέντε μέρες μετά με την προκλητική ανοχή των δικαστικών αρχών, του Λιμεναρχείου Πάτρας, της ΕΛΑΣ, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και των παραγόντων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας ο ιδιοκτήτης της καντίνας έστησε το «μαγαζάκι» του λες και δεν συνέβη τίποτα… εισπράττοντας σημαντικά κέρδη από τους λουόμενους. Από armyvoice

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ