Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Τέρμα οι συστάσεις, έρχονται πρόστιμα - Αυστηροί έλεγχοι για τη χρήση της μάσκας

Πάτρα: Τέρμα οι συστάσεις, έρχονται πρόστιμα - Αυστηροί έλεγχοι για τη χρήση της μάσκας Ακόμα πιο αυστηροί είναι οι κανόνες για τη μάσκα και τη προστασία από τον κορωνοϊό, με τους ελέγχους να έχουν ξεκινήσει από το απόγευμα της Τρίτης κιόλας, σε ένα νέο πλαίσιο, με αστυνομικούς να κάνουν περιπολίες σε διάφορες περιοχές της Πάτρας.
Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση και το επόμενο διάστημα, πόσο μάλλον από τη στιγμή που η περιοχή μας φαίνεται ότι βρίσκεται στην καρδιά του νέου κύματος της πανδημίας. 
Οι έλεγχοι, όπως τονίζει ο ίδιος, θα είναι αυστηροί και θα επιβάλλονται πρόστιμα σε όσους χώρους είναι υποχρεωτική η μάσκα και δεν φοριέται, είτε από τους καταναλωτές, είτε από τους υπαλλήλους των επιχειρήσεων, ενώ οι συστάσεις πλέον περνούν στο παρελθόν. 
«Δύο είναι τα μέτρα με οποία μπορούμε να προστατευτούμε από τον κορωνοϊό. Η τήρηση των αποστάσεων και η μάσκα. Οι έλεγχοι που έχουν ήδη ξεκινήσει να γίνονται προβλέπουν την αυστηρή τήρηση της εφαρμογής τους με βάση το νέο πλαίσιο που έχει αναγγελθεί για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Δεν έχουμε σαν σκοπό να τιμωρήσουμε τους παραβάτες, έχουμε όμως στόχο να προστατεύουμε τη δημόσια υγεία από την επιπλέον διασπορά του ιού». Οι έλεγχοι δεν θα εστιαστούν κάπου συγκεκριμένα. Θα αφορούν τα πάντα.
Από τα καταστήματα λιανικού εμπορίου στα οποία πλέον επιβάλλεται η χρήση της μάσκας, έως και τα σούπερ μάρκετ, ενώ έλεγχοι θα γίνονται στις δημόσιες υπηρεσίες, στις ΔΕΚΟ, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα ταξί, στα κομμωτήρια και φυσικά στα καταστήματα εστίασης και στα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης.
Τα πρόστιμα που προβλέπονται για τους παραβάτες είναι στα 150 ευρώ το άτομο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ