Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Προχωρά το σχέδιο για τη βελτίωση των δημοτικών ποδοσφαιρικών γηπέδων

Πάτρα: Προχωρά το σχέδιο για τη βελτίωση των δημοτικών ποδοσφαιρικών γηπέδων Βάρος στα δημοτικά γήπεδα της Πάτρας δίνει από εδώ και στο εξής ο δήμος και η αντιδημαρχεία Παιδείας και Αθλητισμού, βελτιώνοντας αυτά στα οποία έχουν γίνει ορισμένα έργα και ανακαινίζοντας όσα είναι σε κακή κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοτική αρχή σκοπεύσει να βάλει μέσα στους επόμενους μήνες για το σκοπό αυτό ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ, δείχνοντας έτσι την αξία που δίνει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Η αρχή έγινε από το γήπεδο του Πετρωτού στο οποίο αντικαταστάθηκε ο χλοοτάπητας, ενώ πλέον έχει μπει κερκίδα.
Μέσα στο επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται οι εργασίες στα γήπεδα 7χ7 στην Λεύκα, ενώ το project προβλέπει την αντικατάσταση των τεχνικών χλοοτάπητων σε τέσσερα ακόμα γήπεδα, στα Βραχνέικα, στα Ζαρουχλείκα, στο Σαραβάλι, αλλα και στο Ρίο.
Ο χλοοτάπητας που θα μπει θα είναι σύγχρονος, συνθετικός τελευταίας γενιάς και θα τηρεί τις προδιαγραφές που έχει καθορίσει η FIFΑ. 
Εξάλλου στην τελική ευθεία είναι το έργο για το γήπεδο των Ροϊτίκων το οποίο θα δημοπρατηθεί από μέρα σε μέρα, ενώ σύντομα θα διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν κάποιες εργασίες που θα πρέπει να γίνουν στο γήπεδο του Ψαθοπύργου.
Αξίζει να αναφέρουμε, τέλος, ότι ο δήμος μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το γήπεδο των Προσφυγικών, μπαίνει μπροστάρης, στη διεκδίκηση της έναρξης της αναδιαμόρφωσης του ιστορικού γηπέδου, σε συνεργασία πάντα με την ΕΠΣΑ και τους υπόλοιπους φορείς.
Το γήπεδο των Προσφυγικών δεν ανήκει στον δήμο, αλλά στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όμως, η δημοτική αρχή αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα της λειτουργίας και πάλι αυτού του χώρου, έχει πάρει θέση και διεκδικεί γύρω τα 100.000 ευρώ που θα "ανάψουν" το «πράσινο» φως για την έναρξη των εργασιών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ