Type Here to Get Search Results !

Κράμερ εναντίον Κράμερ για το τρένο στην Πάτρα - "Μετωπική" Καραμανλή και Πελετίδη

Κράμερ εναντίον Κράμερ για το τρένο στην Πάτρα - "Μετωπική" Καραμανλή και Πελετίδη "Θερμή" υποδοχή ετοιμάζουν οι κάτοικοι της βόρειας Πάτρας στον Κώστα Καραμανλή για το θέμα της υπέργειας χάραξης και της έλευσης του σύγχρονου τρένου στην αχαϊκή πρωτεύουσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Υποδομών τείνει να οριστικοποιήσει τον ερχομό του στην Πάτρα για να παρουσιάσει την δική του πρόταση για το τρένο. Η πιθανή ημερομηνία είναι στις 2 Ιουλίου στο πλαίσιο ενός συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα.
Ο κ. Καραμανλής έχει απορρίψει το σενάριο της υπόγειας χάραξης και αυτό που αναμένεται να παρουσιάσει είναι ένα έργο που θα αφορά την επίγεια γραμμή, με δύο ή τρεις βυθίσεις στο κομμάτι μεταξύ του Ρίου και του Αγίου Ανδρέα.
Πρόταση που δεν ικανοποιεί ούτε τους κατοίκους, ούτε την δημοτική αρχή. Η τελευταία μέσω του δημάρχου της Κώστα Πελετίδη, απέρριψε ακόμα και το να συζητήσει μαζί με τον υπουργό ή να συναντηθεί μαζί του για το θέμα, αν πρώτα ο κ. Καραμανλής, δεν δεσμευτεί για την υπόγεια χάραξη.
Οι κάτοικοι της Πάτρας μάλιστα τα έχουν με τον υπουργό, αφού μιλούν για μια απαξιωτική συμπεριφορά απέναντί τους, αλλά και απέναντι στους εκπροσώπους της πόλης, στη συνάντηση που είχαν μαζί του, πριν από μερικούς μήνες στην Αθήνα.
Όπως έλεγαν την απαξίωση αυτή θα του την επιστρέψουν, ενώ όταν έρθει στην Πάτρα, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε διαδήλωση την ώρα που θα μιλάει και θα παρουσιάζει την πρόταση του. Όλα δείχνουν λοιπόν Κράμερ εναντίον Κράμερ για το τρένο…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ