Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Πτώση στον τζίρο των μίνι μάρκετ και των περιπτέρων στις μέρες κορωνοϊού

Πάτρα: Πτώση στον τζίρο των μίνι μάρκετ και των περιπτέρων στις μέρες κορωνοϊού Μπορεί από τη μέρα που ξέσπασε το θέμα του κορωνοϊού στην περιοχή μας να αυξήθηκε σημαντικά η κίνηση στα σούπερ μάρκετ της Πάτρας, με τον κόσμο να σχηματίζει ουρές και να εφοδιαστεί με τα απαραίτητα, όμως στα μίνι μάρκετ και στα ψιλικατζίδικα ο τζίρος τους έπεσε κατακόρυφα. 
Σύμφωνα τους επαγγελματίες του είδους που αναγκάζονται ακόμα και αυτές τις μέρες να κρατούν τα καταστήματα τους ανοικτά αφού οι υποχρεώσεις τρέχουν και δεν μπορούν διαφορετικά να ανταποκριθούν, ο κορωνοϊός μόνο καλό δεν έκανε στην δουλειά τους. 
Ο τζίρος τους εκτιμάται ότι έχει πέσει στο 40% με 50%. Από την μέρα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας η κατάσταση αναμένεται να γίνει ακόμα χειρότερη για αυτούς, καθώς στους δρόμους δεν θα υπάρχει τίποτα. 
Ο κόσμος περιορίζει τις αγορές του, παίρνοντας τα απολύτως απαραίτητα από τις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ που έχουν προσφορές σε διάφορα είδη και στη συνέχεια μένει σπίτι του, καθώς δεν χρειάζεται να αγοράσει κάτι άλλο. 
Το ίδιο σκηνικό γίνεται και στα περίπτερα, με τους επαγγελματίες του είδους να έχουν δει και αυτή την κίνηση να πιάνει πάτο αυτές τις μέρες παρόλο που παραμένουν ανοικτοί.
Αρκετοί πάντως λαμβάνοντας υπόψη τους και την επικινδυνότητα που υπάρχει για την προσβολή τους από τον ιό, σκέφτονται σοβαρά να το κλείσουν το μαγαζί τους για αυτές τις μέρες και να το ανοίξουν ξανά όταν η κατάσταση βελτιωθεί κάπως. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ