Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: παρεμβάσεις και στην παιδική χαρά της Τριών Ναυάρχων

Πάτρα: Ξεκίνησαν παρεμβάσεις και στην παιδική χαρά της Τριών Ναυάρχων Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στην παιδική χαρά της πλατείας Μαρούδα, το ξεκίνημα των παρεμβάσεων στην πλατεία Ανδρούτσου στο Βλατερό, ήταν καιρός να ξεκινήσουν οι εργασίες και στην παιδική χαρά της Τριών Ναυάρχων, στην Πάτρα. 
Πρόκειται άλλωστε για μία από τις κεντρικές παιδικές χαρές της Πάτρας που γειτνιάζει με τον πρώτο δημοτικό παιδικό σταθμό και που συγκεντρώνει αρκετά παιδιά που μαζί με τους γονείς τους θέλουν χαρούν το παιχνίδι με ασφάλεια, σε έναν χώρο προστατευμένο, με σύγχρονα παιδικά όργανα. 
Μέχρι τώρα ο χώρος αυτός δεν υπήρχε στον πεζόδρομο με τις νεραντζιές. Η παιδική χαρά ήταν παλιά, δεν τηρούσε τους σύγχρονους κανόνες ασφαλείας και ο χώρος δεν ήταν καν περιφραγμένος. Τα συνεργεία του δήμου προχώρησαν ήδη σε περίφραξη του χώρου, αφαίρεσαν τα παλιά όργανα της παιδικής χαράς και σύντομα θα τα αντικαταστήσουν με τα καινούργια. 
Πρόκειται έτσι να δημιουργηθεί μία ακόμα σύγχρονη παιδική χαρά στην Πάτρα, με τον δήμο να υλοποιεί την δέσμευση που έχει αναλάβει για την ανακαίνιση και την αναβάθμιση όσων τέτοιων χώρων δεν είχαν διαμορφωθεί κατάλληλα στην προηγούμενη θητεία της δημοτικής αρχής, συνεχίζοντας την υλοποίηση ενός προγράμματος που έχει ξεκινήσει από το 2015 και μετά. 
Η παιδική χαρά της Τριών Ναυάρχων θα γίνει και αυτή υπέροχη, προσφέροντας έναν ακόμα χώρο στα παιδιά της Πάτρας για να παίξουν. patraevents

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ