Type Here to Get Search Results !

«Στο δρόμο» πολύτεκνη μητέρα στην Πάτρα που έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό

Πρέπει να το παραδώσει άμεσα σε δικαστικό επιμελητή - Στο πλευρό της ο Δήμος
Σε απόγνωση βρίσκεται μία πατρινή πολύτεκνη μητέρα που έχασε το σπίτι της μετά από ηλεκτρονικό πλειστηριασμό που έγινε στην Κεφαλονιά και καλείται άμεσα να το παραδώσει σε δικαστικό επιμελητή.   Δεν κατάφερε να πληρώσει τις δόσεις του στεγαστικού της δανείου αλλά ούτε και να μπει στο νόμο Κατσέλη προκειμένου να κρατήσει το σπίτι όπου έμενε με τα παιδιά της. Όπως φέρεται να υποστηρίζει η ίδια ο δικηγόρος της δεν πρόλαβε την προθεσμία.
Η γυναίκα που είδε τη ζωή της να ανατρέπεται μετά το διαζύγιο και την απόλυσή της ψάχνει να βρει που θα στεγάσει τα τρία της παιδιά ενώ το μεγαλύτερο παιδί της ζει στην Αθήνα.
Τώρα ψάχνει μία σωτήρια παρέμβαση ενώ έχει πάρει και μία μικρή προθεσμία, μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, μέχρι να αφήσει το σπίτι της. Όσο για τα παιδιά της, φιλοξενούνται σε συγγενικό σπίτι για να μη ζήσουν αυτές τις στιγμές.
Πρόκειται για την πρώτη περίπτωση έξωσης μετά από πλειστηριασμό που γίνεται γνωστή στην Πάτρα αλλά όπως φαίνεται θα ακολουθήσουν κι άλλες.
Από την πλευρά της η Δημοτική αρχή της Πάτρας βρίσκεται στο πλευρό της καλύπτοντας ανάγκες σίτισης και ένδυσής ενώ φρόντισε σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο της Πάτρας να λάβει  συμβουλές από ειδικούς.
Γενικότερα η θέση της Δημοτικής αρχής είναι ότι δεν θα επιτρέψει έτσι εύκολα να βγουν από τα σπίτια τους  πατρινοί.
"Θα υπάρξουν αντιδράσεις και κινήσεις από την πλευρά από της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας" αναφέρει στο thebest.gr, Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη η οποία μάλιστα την εποχή των αναβρασμών για τους πλειστηριασμούς βρέθηκε- μαζί με συλλογικότητες-  έξω από ειρηνοδικεία και συμβολαιογραφεία με σκοπό να ματαιωθούν.
Όπως μας εξήγησε με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ήταν αδύνατο να πραγματοποιούνται κινητοποιήσεις καθώς μπορούσαν να εκτελούνται από οποιαδήποτε σημείο και από εδώ και πέρα θα εμφανίζονται περιστατικά εξώσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ