Type Here to Get Search Results !

Αυγουστιάτικες Εκδηλώσεις στην Δυτική Αχαία

Με πολλές διάσπαρτες εκδηλώσεις διασκέδασης, κυλάει το καλοκαίρι στη Δυτική Αχαΐα, κατόπιν πρωτοβουλιών τοπικών συλλόγων, που καταφέρνουν να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον ντόπιων και επισκεπτών.
  1. Στη Λακκόπετρα, ο Εκπολιτiτικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος τιμά το δημοτικό τραγούδι με τη Φιλιώ Πυργάκη και τον Ανδρέα Κωνσταντινόπουλο, σε βραδιά που θα γίνει στις 9 Αυγούστου. Μαζί τους θα είναι η Μαρίνα Λαζαράκη, η Ευδοκία Σκαρλάτου και ο Πάνος Μπέκος ο «Μεσολογγίτης» στιο κλαρίνο (ρεζερβέ: 6940185095).
  2. Στο Πέτα, ο σύλλογος «Το Φιλοκάλι», συνεχίζει τη δράση του, με τις «Μουσικές Διαδρομές» στις 10 Αυγούστου (10 μ.μ), σε μία λαϊκοδημοτική βραδιά στην πλατεία του χωριού. Θ’ ακολουθήσουν «Αθλοπαιδίες», με δηλώσεις συμμετοχής που θα γίνονται μέχρι τις 7 Αυγούστου (Αντα 6940026055).
  3. τον Απιδεώνα, έρχεται στις 17 Αυγούστου (9.30μ.μ) η Ποντιακή και λαϊκή βραδιά από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων. Θα πάρουν μέρος οι καλλιτέχνες: Γιώργος Μουστόπουλος, Χάρης Αθανασιάδης (λύρα), Αλέξης Γενίδης (πλήκτρα), Δημήτρης Μητρούλης (κρουστά), Σπύρος Νιάχος, Ελενα Γεωργαντά, Κωνσταντίνα Καρβουνιάρη, Μάκη Μαργέλης (μπουζούκι) και Βασίλης Ζίγκος (κλαρίνο). Κρατήσεις γίνονται στα τηλέφωνα: 6978703023 και 6945744033.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ