Type Here to Get Search Results !

Χάλια οι δρόμοι στη συνοικία της Ανθούπολης - Χρόνιο το πρόβλημα

Σε κακή κατάσταση είναι οι γύρω δρόμοι από την συνοικία της Ανθούπολης, αφού σε αρκετούς δεν υπάρχει άσφαλτος και σε άλλους οι λακκούβες είναι τόσες πολλές που με δυσκολία περνάει ένα αμάξι. 
Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής που διαμαρτύρονται για την όλη κατάσταση, το θέμα είναι χρόνιο και δεν έχει να κάνει μόνο με τα τελευταία χρόνια. Η συνοικία τους από πλευράς οδικού δικτύου είναι υποβαθμισμένη, οι δρόμοι εντός της συνοικίας και ειδικότερα προς την βόρεια πλευρά της Ανθούπολης είναι χάλια και κανείς από τους υπευθύνους δεν έχει κάνει κάτι για να παρέμβει και να λύσει το πρόβλημα. 
Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Περικλής Ευθυμιόπουλος από τον δρόμο της οδού Ερμουπόλεως είναι χαρακτηριστικές. Ο ίδιος γράφει στην ανάρτηση του στο facebook, στην σελίδα "Πάτρα αυτά που δεν λέγονται": "Oι κάτοικοι της οδού Ερμουπόλεως στην Ανθούπολη Πατρών ευχαριστούμε τις πρώην αλλά και τη νυν δημοτική αρχή για το ονειρικό ταξίδι που ζούμε καθημερινά χρησιμοποιώντας τον υπέροχο αυτό δρόμο. Ευχαριστούμε".  

Πάτρα: Χάλια οι δρόμοι στη συνοικία της Ανθούπολης - Χρόνιο το πρόβλημα (φωτο) Πάτρα: Χάλια οι δρόμοι στη συνοικία της Ανθούπολης - Χρόνιο το πρόβλημα (φωτο) Πάτρα: Χάλια οι δρόμοι στη συνοικία της Ανθούπολης - Χρόνιο το πρόβλημα (φωτο) Πάτρα: Χάλια οι δρόμοι στη συνοικία της Ανθούπολης - Χρόνιο το πρόβλημα (φωτο) Πάτρα: Χάλια οι δρόμοι στη συνοικία της Ανθούπολης - Χρόνιο το πρόβλημα (φωτο)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ