Type Here to Get Search Results !

Επίθεση σε μίνι μάρκετ από περίπου δέκα άτομα, ανάμεσά τους και ανήλικοι, έγινε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στην Εγλυκάδα Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου tempo24.news, η ομάδα που αποτελούνταν από Ρομά, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και κρατώντας ξύλα κινήθηκαν προς το κατάστημα. Κάποιοι εκτόξευσαν και πέτρες. Νωρίτερα υπήρξε απόπειρα εισβολής στο κατάστημα, όμως η παρουσία του ιδιοκτήτη λειτούργησε αποτρεπτικά. Οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας που διαθέτει η επιχειρηση. Στο σημείο κλήθηκε αστυνομία, καταγγέλθηκε το περιστατικό, ωστόσο δεν έγινε καμιά σύλληψη, αφού οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο στόχαστρο. Κατά το παρελθόν τραυματίστηκε η γυναίκα του ιδιοκτήτη, στην προσπάθεια της να ακινητοποιήσει ανήλικα Ρομά που διαμένουν στον καταυλισμό στο Ριγανόκαμπο, τα οποία είχαν αφαιρέσει διάφορα προϊόντα.

Επίθεση σε μίνι μάρκετ από περίπου δέκα άτομα, ανάμεσά τους και ανήλικοι, έγινε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στην Εγλυκάδα Πατρών. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου tempo24.news, η ομάδα που αποτελούνταν από Ρομά, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και κρατώντας ξύλα κινήθηκαν προς το κατάστημα. Κάποιοι εκτόξευσαν και πέτρες. 
Νωρίτερα υπήρξε απόπειρα εισβολής στο κατάστημα, όμως η παρουσία του ιδιοκτήτη λειτούργησε αποτρεπτικά. 
Οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας που διαθέτει η επιχειρηση. 
Στο σημείο κλήθηκε αστυνομία, καταγγέλθηκε το περιστατικό, ωστόσο δεν έγινε καμιά σύλληψη, αφού οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. 
Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο στόχαστρο. Κατά το παρελθόν τραυματίστηκε η γυναίκα του ιδιοκτήτη, στην προσπάθεια της να ακινητοποιήσει ανήλικα Ρομά που διαμένουν στον καταυλισμό στο Ριγανόκαμπο, τα οποία είχαν αφαιρέσει διάφορα προϊόντα.
Πηγή: tempo24.news

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ