Type Here to Get Search Results !

Το Ριγανόκαμπο προτείνει το Πανεπιστήμιο για σταθμό αδέσποτων ζώων

Στον "αέρα" παραμένει το θέμα της δημιουργίας καταφυγίου για τα αδέσποτα ζώα της Πάτρας, παρόλο που πλέον υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για να προχωρήσει το ζήτημα μέσω προγράμματος που θα χρηματοδοτήσει το έργο. 
Ο δήμαρχος της Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, έχει ζητήσει με επιστολή του προς την πρυτανεία του Πανεπιστημίου να δοθούν στο Δήμο οι χώροι όπου στεγαζόταν ο Σταθμός της Μέριμνας των Ζώων προτού κλείσει. 
Το αίτημα αυτό είχε ξαναγίνει πριν από μερικά χρόνια όταν ήταν να φτιαχτεί εκεί ένας διαδημοτικός φορέας που θα στέγαζε όλα τα αδέσποτα των γύρω δήμων. Όμως, όπως και τότε, έτσι και τώρα η απάντηση που αναμένεται να δώσει στον Κώστα Πελετίδη η πρύτανις, Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, θα είναι αρνητική, κάτι που διαμήνυσε άλλωστε με δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα "Πελοπόννησος". 
Ο λόγος της άρνησης της έχει να κάνει με το ότι δεν μπορεί να δημιουργηθεί εκεί ένας σταθμός για τα αδέσποτα ζώα, σε απόσταση τόσο κοντινή από την φοιτητική εστία, αλλά και από τους υπόλοιπους χώρους της Πανεπιστημιούπολης.
Αντίθετα, η κ. Κυριαζοπούλου προτείνει στο Δήμο την παραχώρηση εκ μέρους του Πανεπιστημίου, του χώρου που βρίσκεται στην κυριότητα του εκπαιδευτικού ιδρύματος, στο Ρηγανόκαμπο, δίπλα από τον πρώην σκουπιδότοπο και τον καταυλισμό των Ρομά.
Μένει να δούμε ποια θα είναι η απάντηση του Δήμου στην πρόταση του Πανεπιστημίου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ