Type Here to Get Search Results !

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΑ

Στο πλευρό των πυρόπληκτων της Αττικής βρίσκονται οι Πατρινοί πολίτες, οι φορείς και οι συλλογικότητες, οι οποίες ανακοίνωσαν ήδη τα σημεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης και η ανταπόκριση είναι όπως αναμενόταν μεγάλη. Όλοι από το εισόδημά τους διαθέτουν ότι μπορούν, για αν ανακουφίσουν τους πληγέντες που έχασαν τα πάντα από την πύρινη λαίλαπα.
Δήμος Πατρέων
"Ο Δήμος Πατρέων καλεί τους δημότες να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης και βοήθειας, σαν ελάχιστη έκφραση αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της Δυτικής και Ανατολικής Αττικής:
Εμφιαλωμένο νερό, Τρόφιμα (κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλα, μακαρόνια κ.λπ.), Φάρμακα (γάζες, «Μπεταντίν», παυσίπονα κ.λπ.), Παιδικά είδη (τροφές, πάνες, μωρομάντηλα κ.λπ.)
Τα είδη θα συγκεντρώνονται στην οδό Κοραή 5 (απέναντι από τον Ι.Ν. του Αγίου Ανδρέα – Τράπεζα Τροφίμων Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου), καθημερινά, από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ.
Καλούμε όλους τους συνδημότες μας να συνδράμουν."
  • ΝΔ
"Οι Οργανώσεις της ΝO.Δ.Ε. και ΟΝΝΕΔ Αχαϊας συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στο Νομό Αττικής. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές καλούμε τους συμπολίτες μας να δείξουμε όλοι μαζί έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας. Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται στα Γραφεία της ΝΟΔΕ Αχαΐας, Κορίνθου 301-303 & Παντανάσσης  3ος όροφος, καθημερινά από 18:30 έως 20:30. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6976681034 Κάτσενος Ανδρέας
Ενδεικτικά αναφέρεται η αυξημένη ανάγκη για:
Αποστειρωμένες Γάζες, Αλοιφές για εγκαύματα, Τρόφιμα μακράς συντηρήσεως, Παιδικές πάνες & Μωρομάντηλα
Κάθε βοήθεια, όσο μικρή κι αν είναι, γίνεται σημαντική.
Ας μην μείνει κανείς αμέτοχος."
  • Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας
"Από το πρωί της Τετάρτης 25 Ιουλίου η Ένωση συγκεντρώνει στα γραφεία της που βρίσκονται στην Γούναρη 53 Πάτρα (Β’ όροφος) τρόφιμα μακρά διαρκείας, φάρμακα και ρουχισμό".
  • ΣΚΕΑΝΑ
"Η χώρα ζει πρωτοφανή εθνική τραγωδία. Συνάδελφοι και συμπολίτες βοηθήστε σε ότι μπορείτε. Σήμερα 11:00-14:00 στα γραφεία του ΣΚΕΑΝΑ Αράτου 21, 4ος όροφος στείλτε ή φέρτε ότι ξηρά τροφή μπορείτε για να βοηθήσουμε τον Ερυθρό σταυρό να τα συγκεντρώσει και να τα διαθέσει στους πληγέντες των πυρκαγιών για την ανακούφιση τους. Χρειαζόμαστε ιδιαιτέρως:
1) γάζες
2) φυσιολογικούς ορούς
3) αντισηπτικά
4) μάσκες μιας χρήσης
5) αλοιφές για εγκαύματα
6) πάνες
7) μωρομάντηλα
8 ) νερό
9) κονσέρβες και είδη ξηράς τροφής, άμεσης κατανάλωσης που δεν χρειάζονται ψυγείο."
  • Ιερά Μητρόπολη Πατρών
"Με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης (εμφιαλωμένο νερό, χυμοί, τρόφιμα μακράς διαρκείας και γάζες, Betadine, Fucidin)."
  • ΕΕΣΠ
"Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών εκφράζει την θλίψη του και τα συλλυπητήριά του  στις οικογένειες των θυμάτων για την πολύνεκρη τραγωδία που  προκάλεσαν οι φωτιές.
Σε έκτακτο Προεδρείο το οποίο συνεδρίασε γι’ αυτόν τον λόγο και έπειτα από επικοινωνία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αγίων Θεοδώρων και τον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ στα Μέλη του και σε όσους επιθυμούν να βοηθήσουν για συγκέντρωση ξηράς τροφής (τυποποιημένα και συσκευασμένα είδη μπισκοτοποιίας, αρτοποιίας και κονσέρβες)
Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να φέρουν τα προς διάθεση είδη  στα γραφεία του ΕΕΣΠ (πλατεία Γεωργίου Α΄25, 1ος όροφος, τηλ.: 2610273257 και email: eesp@otenet.gr) .
Παρακαλούμε για την άμεση και μαζική ανταπόκρισή σας καθώς η βοήθεια μας αυτή τη στιγμή είναι πολύτιμη στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη."
  • Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας
"Ως Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος ΟΓΕ), συλλέγουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης την Τετάρτη 25 Ιούλη 6μμ-9μμ στα Γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αλεξιώτισσας, Ομήρου 9 Ταμπάχανα
Γάζες, betadine, γάζες fucidin
Ξηρά τροφή και τρόφιμα μακράς διαρκείας (όσπρια, ρύζι, μακαρόνια και λοιπά ζυμαρικά, κονσέρβες,φρυγανιές, μπισκότα, γάλα συμπυκνωμένο μακράς διαρκείας κλπ)
Πάνες και μωρομάντηλα, σερβιέτες Ρούχα-παπούτσια-εσώρουχα".
  • Φωτεινό Αστέρι
"Το Φωτεινό Αστέρι είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας που η φωτιά τους ξεκλήρισε.
Με συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας ,κονσέρβες, καθαριστικά, είδη πρώτης ανάγκης, χαρτικά, νερό, μάσκες. μωρομάντηλα,πάνες όλων των μεγεθών. κ.λ.π
Έως την Παρασκευή από τις 5.00 μμ έως τις 8.30 μμ Ελευθερίου Βενιζέλου 122, Πάτρα.
τηλ.6981044800.
http://tofoteinoasteri.org/"
  • Σύλλογος Ανθούπολης
"Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ανθούπολης συγκεντρώνει Betadine, Fucidine, ξηρά τροφή, μωρομαντηλα και πάνες στα γραφεία του συλλόγου Ανθουπόλεως 23 Πάτρα
Τηλ επικοινωνίας : 2610000089 , 6988816805,
6976741864 , 6986433699"
  • Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα
"Με πρωτοβουλία των μαιών και του τμήματος φροντίδας μάνας και παιδιού όποιος θέλει μπορεί να φέρει στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα( Γιαννιτσών 3 ισόγειο είσοδος από Ηπείρου) μωρομάντηλα, πάνες, betadine, γάζες, μπισκότα, φρυγανιές από 7 μέχρι 11 τα οποία θα αποσταλούν στον τόπο της τραγωδίας.
Όποιος μπορεί, ό,τι μπορεί"
  • Τετράποδος Σαμάνος - Φιλόζωοι Εθελοντές Πατρών
"Για άλλη μια φορά συνάνθρωποι μας και ζώα έχουν την ανάγκη μας.....Εθελοντές θα ανέβουμε στις πυρόπληκτες περιοχές.... Μαζεύουμε είδη πρώτης ανάγκης όπως γάζες, επιδέσμους, πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, οξυζενέ, οινόπνευμα, betanine, fucidin, depon, εμφιαλωμένα νερά ξηρά τροφή, κονσέρβες, μέλι, ταχίνι, παστέλι, φρυγανιές, παξιμάδια, (οτιδήποτε δεν αλλοιώνεται εκτός ψυγείου, δε χρειάζεται μαγείρεμα), και φυσικά ξηρή τροφή και κονσέρβες για τους τετράποδους φίλους μας...
Σε καμία περίπτωση το σωματείο μας δε δέχεται χρήματα....
Παρακαλώ ψωνίσετε μόνοι σας... Οι εθελοντές βάζουν τα έξοδα του ταξιδιού....
Επικοινωνία στα τηλ:6934625051 Σουελεν και 6944900469 Κωνσταντίνος"
  • Μοτοσικλετιστικός όμιλος Πάτρας
"Φίλες και φίλοι επειδή οι ώρες για τους ανθρώπους που ζουν την κόλαση των ημερών είναι δύσκολες αποφασίσαμε να ΔΡΑΣΟΥΜΕ!!!
Έτσι λοιπόν σήμερα θα συγκεντρώσουμε είδη ανάγκης και συγκεκριμένα:
ΝΕΡΑ /ΠΑΝΕΣ/ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ/ΜΠΙΣΚΟΤΑ/ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ..έχουμε ήδη συνεννοηθεί με ομάδα μοτοσ./των στην Αττική και αύριο απόγευμα 19:30 θα είμαστε εκεί.
ΠΡΕΠΕΙ λοιπόν όλοι μας να αφιερώσουμε λίγο από τον χρόνο μας και το πρωί μετά τις 9:00 έως τις 15:00 στα γραφεία του ΜΟΠ (Ελ.Βενιζέλου &Μιχ.Ψελλού.. στην κάθοδο της Ελ.Βενιζέλου μετά το Πρατ. καυσίμων ΕΚΟ στρίβετε δεξιά και αμέσως αριστερά στην πλατειά)να φέρουμε ο καθένας ό,τι μπορούμε από τα πιο πάνω αγαθά...θα αναρτήσουμε περισσότερα στην πορεία.
ΠΆΜΕ ΓΕΡΆ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ! !! 2 ο σημείο παραλαβής 09:30 έως 12:30 Αρέθα12/ Θεωδοροπουλος transfer. .δίπλα στο καθαρ/ριο!!"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ