Type Here to Get Search Results !

Κραυγή αγωνίας από τους φοιτητές της εστίας για τα αδέσποτα

SOS εκπέμπουν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών για τα σκυλιά που υπάρχουν στο χώρο γύρω από την εστία.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, τον τελευταίο μήνα κάθε τόσο εγκαταλείπονται σκυλιά, έξω από την εστία με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο σημείο να υπάρχουν πλέον γύρω στα 20 μεγάλα και 18 μικρά σκυλιά.
Οι εστιακοί φοιτητές παρ' όλο που αντικειμενικά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, ούτε και κάποια άλλα μέσα, τα φροντίζουν με δική τους πρωτοβουλία. Ακόμα και αυτοί όμως σ' ένα μήνα θα φύγουν για τις διακοπές του καλοκαιριού.
Όπως επισημαίνουν σε σχετικό κείμενο που απέστειλαν στο patrasevents.grεπειδή στην Πάτρα και στις γύρω περιοχές δεν υπάρχει καμία φιλοζωική οργάνωση, παρά μόνο εθελοντές που ήδη φιλοξενούν αρκετά αδέσποτα στα σπίτια τους:"Είναι επείγον να δημιουργηθεί ένας χώρος διαμονής και προστασίας αυτών των σκυλιών ειδικά των κουταβιών γιατί αλλιώς μες στο καλοκαίρι δεν θα επιβιώσουν. 
Η διαμονή τους στην εστία είναι εντελώς ακατάλληλη και άκρως επικίνδυνη, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι πολλά κουτάβια ξεφεύγουν από το χώρο και τις περισσότερες φόρες βρίσκονται νεκρά λόγω των αυτοκινήτων".

Πάτρα: Κραυγή αγωνίας από τους φοιτητές της εστίας για τα αδέσποτα

Καμία ανταπόκριση από τον Δήμο

Και συνεχίζουν λέγοντας: "Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη και χρειάζεται άμεσα βοήθεια με κάθε τρόπο. Έχουμε κάνει επαναλαμβανόμενες προσπάθειες να επικοινωνήσουμε με το δήμο Πατρών σχετικά με το ζήτημα και δεν υπάρχει καμία απολύτως ανταπόκριση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ