Type Here to Get Search Results !

Εργοδότης "τσιμπάει" τα φιλοδωρήματα από τους εργαζόμενους

Πάτρα: Εργοδότης "τσιμπάει" τα φιλοδωρήματα από τους εργαζόμενουςΚαταστάσεις βγαλμένες από εργασιακό μεσαίωνα διαδραματίζονται καθημερινά σε γνωστή αλυσίδα καφέ στην Πάτρα.
Σύμφωνα με καταγγελία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, καθημερινά, ένας συμπολίτης μας πήγαινε στην εν λόγω αλυσίδα που βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης και έπαιρνε έναν καφέ και ένα μπουκαλάκι νερό, τα οποία στοιχίζουν 1,40+0,50 = 1,90 ευρώ και πάντα τα δέκα λεπτά ρέστα τα άφηνε για τα παιδιά που δουλεύουν εκεί. Δεν ήταν κάποιο μεγάλο ποσό αλλά σίγουρα σε καιρούς κρίσης δεν είναι και αμελητέο, αν σκεφτούμε πως το ίδιο μπορεί να κάνουν και άλλοι πελάτες.
Την τελευταία φορά λοιπόν είδε με την άκρη του ματιού του ότι η κοπέλα που πληρώθηκε άνοιξε την ταμειακή μηχανή και έβαλε μέσα το μπουρμπουάρ.
Ο πελάτης ξαφνιασμένος από την κίνηση της αυτή την ρώτησε γιατί έβαλε όλα τα ρέστα στην ταμιακή μηχανή και γιατί δεν υπάρχει ένα ποτηράκι για τα μπουρμπουάρ όπως σε άλλα μαγαζιά.
Εκείνη όμως από ντροπή προφανώς δεν του απαντούσε, με τον ίδιο να συνεχίζει λέγοντας "εγώ δεν άφησα τα ρέστα για να τα πάρει ο ιδιοκτήτης. Τα άφησα να τα πάρεις εσύ. Φώναξέ μου τον υπεύθυνο".
Κανείς όμως δεν έδειχνε να συγκινείται από το κατάστημα οπότε ο πελάτης συνέχιζε να φωνάζει: "δηλαδή όλους αυτούς τους μήνες που εγώ άφηνα τα μπουρμπουάρ, τα έδινα στον ιδιοκτήτη; Αυτό είναι εξαπάτηση".
Εν τέλει, μετά από αυτό το σκηνικό έφυγε και δεν ξανά πήγε για καφέ στο συγκεκριμένο κατάστημα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες απευθύνθηκε και στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών χωρίς όμως να πάρει και από εκεί μια κατατοπιστική απάντηση αφού οι υπεύθυνοι απάντησαν με διπλωματία αλλά χωρίς ουσία, αφήνοντας έτσι αναπάντητα ερωτήματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ