Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Αναμονή για γερά νεύρα στη ΔΕΗ - Τέσσερις φορές στην ουρά για μια σύνδεση

Πάτρα: Αναμονή για γερά νεύρα στη ΔΕΗ - Τέσσερις φορές στην ουρά για μια σύνδεση    Πολύωρη αναμονήΜεγάλη υπομονή θα πρέπει να έχουν οι καταναλωτές που θέλουν να εξυπηρετηθούν από το αρμόδιο για συνδέσεις –διακοπές, τμήμα της ΔΕΗ .στην Πάτρα . Όπως καταγγέλθηκε στο thebest.gr, Πατρινός, προσπαθούσε από τον Ιούλιο να διευθετήσει υπόθεσή του που έχει να κάνει με σύνδεση , αλλά τρεις τουλάχιστον προσπάθειες δεν απέδωσαν και χθες έκανε μια ακόμα απόπειρα.
Πήγε στη ΔΕΗ λίγο μετά τις 7.30 το πρωί και πήρε νούμερο προτεραιότητας 85, ενώ η προσέλευση συνεχιζόταν με αποτέλεσμα να εκδίδονται χαρτάκια προτεραιότητας με αριθμούς 160, 170, 180 κλπ.
Ο ίδιος τρεις φορές δεν είχε προλάβει να εξυπηρετηθεί καθώς, όπως επισημαίνει, παρά το γεγονός ότι οι υπάλληλοι ήταν συνεπείς στην εργασία τους, εν τούτοις οι υποθέσεις απαιτούσαν πολύ χρόνο με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση και να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι.
Την ώρα που μια διακοπή ή σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος είναι μια διαδικασία συχνή και συνηθισμένη. Η αγανάκτηση ήταν μεγάλη πολλές φορές λόγω της πολύωρης αναμονής.
 Ελευθερία Μακρυγένη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ