Type Here to Get Search Results !

Στην Πάτρα η συνάντηση των εταίρων του προγράμματος «Proved» - Συμμετέχει η Κίνηση «Πρόταση»

Στην Πάτρα η συνάντηση των εταίρων του προγράμματος «Proved» - Συμμετέχει η Κίνηση «Πρόταση»Από 21 μέχρι 24 Μαρτίου 2016 πραγματοποιείται στην Πάτρα η τρίτη προγραμματισμένη συνάντηση των 15 εταίρων του προγράμματος «Proved» (η παραγωγική μάθηση στην επαγγελματική εκπαίδευση), που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ από τον Οκτώβριο του 2014 και ολοκληρώνεται τον Αύγουστο του 2016.
Το πρόγραμμα «Proved» εξετάζει τις πιθανότητες εισαγωγής της Παραγωγικής Μάθησης στα επαγγελματικά σχολεία και βελτιώνει την υπάρχουσα εμπειρία στις χώρες (Λιθουανία, Φινλανδία, Γερμανία, Ελλάδα), που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Από την Ελλάδα συμμετέχουν η κα Αγγελική Πασσά -εκπρόσωπος της Κίνησης «Πρόταση», ο κος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος – Διευθυντής του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου Πάτρας, ο κος Δημήτριος Πανουργιάς – Υποδιευθυντής του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου Πάτρας.
Τα θέματα που θα εξετάσουν στην συνάντηση αυτή οι εταίροι του προγράμματος είναι η συγκριτική μελέτη των συμπερασμάτων από την εφαρμογή του προγράμματος σε μικρές πιλοτικές ομάδες και στις 4 χώρες και η ολοκλήρωση των προϊόντων του προγράμματος που θα αποτελέσουν το υλικό αναφοράς για ποιό μόνιμη εφαρμογή της Παραγωγικής Μάθησης στις συμμετέχουσες και άλλες χώρες.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης των εταίρων του προγράμματος «Proved» στην Πάτρα, θα ξεναγηθούν στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Ολυμπίας καθώς και στο αρχαιολογικό μουσείο της Πάτρας όπου θα ανακαλύψουν τα εκθέματα μέσω ενός βιωματικού εργαστηρίου με θέμα «Πώς αξιοποιούμε τα μουσεία στην Παραγωγική Μάθηση». Οι εργασίες των συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθούν τόσο στους χώρους του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου Πάτρας όσο και στους χώρους της Κίνησης «Πρόταση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ