Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Το ενδεχόμενο κλείσιμο των συνόρων, φέρνει "κύμα" προσφύγων στο λιμάνι

Πάτρα: Το ενδεχόμενο κλείσιμο των συνόρων, φέρνει "κύμα" προσφύγων στο λιμάνι Σε θέση ετοιμότητας βρίσκονται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Πάτρας σε ότι αφορά το μεταναστευτικό ζήτημα, περιμένοντας τις εξελίξεις για το αν θα κλείσουν τελικά τα σύνορα ή όχι. 
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που έχουν γίνει όχι μόνο στο Λιμεναρχείο, αλλά και από άλλους φορείς και υπηρεσίες της Πάτρας που σχετίζονται με το προσφυγικό, το ενδεχόμενο του κλείσιμου των συνόρων θα φέρει ένα νέο και ίσως μεγαλύτερο κύμα από ποτέ προσφύγων στην αχαϊκή πρωτεύουσα. 

Αν η κυβέρνηση, μετά τις πιέσεις που ήδη φέρεται να έχει δεχθεί από την Ε.Ε. και τους ξένους εταίρους, λυγίσει και κλείσει τελικά τα σύνορα της χώρας, η μοναδική διέξοδος από την ελληνική επικράτεια για όλους αυτούς τους χιλιάδες πρόσφυγες που έρχονται από εμπόλεμες ζώνες, θα είναι η Δυτική Ελλάδα. 

Το κλείσιμο των συνόρων λοιπόν αναμένεται να φέρει ένα μεγάλο κύμα προσφύγων, σε μία πόλη που το περασμένο διάστημα, είχε ζήσει έντονα στο πετσί της τοπικής κοινωνίας της, το προσφυγικό. 

Μόνο που αυτή τη φορά, σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις που γίνονται θα είναι μεγαλύτερο από ποτέ, τόσο που η εγκαταλελειμμένη πρώην βιομηχανική ζώνη της Πάτρας και τα παλιά εργοστάσια της Ακτής Δυμαίων, όπου έβρισκαν καταφύγιο οι μετανάστες, δεν θα είναι σε θέση να χωρέσουν τόσο κόσμο...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ