Type Here to Get Search Results !

"Προεκλογική... γεύση" στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Αχαϊας παρουσία Αυγενάκη- ΔΕΙΤΕ πολλές ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αχαΐας, το απόγευμα της Δευτέρας στο ξενοδοχείο «Αστήρ» της Πάτρας.Στην εκδήλωση μίλησε ο αν. Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, που εκτίμησε πως δεν θα αργήσουν να γίνουν εκλογές και ζήτησε να βρίσκονται σε ετοιμότητα τα κομματικά στελέχη.
Επίσης, έγινε κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον πρωτοπρεσβύτερο, π. Π. Θωμά, ενώ υπήρξαν και τιμητικές βραβεύσεις για την προσφορά τους, στον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Θρασύβουλο Μαυρομμάτη και τους επί σειρά ετών προέδρους των Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ, Θανάση Σγούρα και Νικόλαο Μητρούλια.
Χαιρετίζοντας από το βήμα της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαίας, Γιάννης Μάκκας, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως στις επόμενες εκλογές το κόμμα θα είναι πρώτο και στην Αχαΐα, ενώ καθώς η κομματική οργάνωση μπαίνει σε προεκλογική διαδικασία, ευχαρίστησε όλα τα μέλη της ΝΟΔΕ και τα στελέχη της τοπικής ΝΔ για την μέχρι σήμερα συνεργασία τους.
Να σημειωθεί ότι ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνθηκαν στα μέλη της νομαρχιακής εφορευτικής επιτροπής, καθώς επίσης στους προέδρους και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που διεξήγαγαν τις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής, Ανδρέας Κατσανιώτης, οι πρώην βουλευτές, Νατάσα Ράγιου και Θανάσης Νταβλούρος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαίας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο πρώην δήμαρχος της Πάτρας, Ευάγγελος Φλωράτος, πολιτευτές, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, κ.α.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ