Type Here to Get Search Results !

Αχαία: 4.500.000 ευρώ στους φτωχούς και άστεγους(ΦΩΤΟ)

Ο τρόπος διανομής των τροφίμων και υλών πρώτης ανάγκης στους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας μέσω των δήμων και των μητροπόλεων, απασχόλησε τη συνάντηση σήμερα στα γραφεία της Π.Ε. Αχαΐας.
 Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στο πρόγραμμα αντιμετώπισης ανθρωπιστικής κρίσης με συνολικό προϋπολογισμό 12.000.000 ευρώ για το 2015-2016.
Στην κοινή σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας συμμετείχε η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά που αναφέρθηκε σε κρίσιμα σημεία για την διανομή στην Αιτωλοακαρνανία καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνη Χαροκόπο ο οποίος μίλησε για θέματα συντονισμού του προγράμματος. Επίσης συμμετείχαν στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Τα σημαντικά αυτά σε μέγεθος κονδύλια αναμένεται να ανακουφίσουν με δράσεις, είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα άτομα που ζουν στις ακραίες συνθήκες φτώχειας ώστε να καταπολεμηθεί ο κοινωνικός αποκλεισμός για αυτό και οριοθετούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα ως βασική προτεραιότητα μας τόνισε ολοκληρώνοντας τη σύσκεψη ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ