Type Here to Get Search Results !

"Γέφυρα" ζωής για πεντάχρονο από τη Ζάκυνθο στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: "Γέφυρα" ζωής για πεντάχρονο από τη Ζάκυνθο στο Καραμανδάνειο Στο λιμάνι της Κυλλήνης«Γέφυρα» για την διακομιδή πεντάχρονου από τη Ζάκυνθο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας στήθηκε νωρίς χθες το απόγευμα στο λιμάνι της Κυλλήνης.
Ο πεντάχρονος είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στην Πάτρα. Η διακομιδή δεν μπορούσε να γίνει κατευθείαν με ασθενοφόρο στο πλοίο της γραμμής καθώς οι γιατροί του Νοσοκομείου Ζακύνθου έκριναν ότι θα χανόταν πολύτιμος χρόνος, χρόνος που θα μπορούσε να απειλήσει ακόμα και τη ζωή του παιδιού.
Έτσι, η μεταφορά του μικρού αγοριού έγινε με το πλωτό του Σώματος Ακτοφυλακής Ζακύνθου, ενώ στο λιμάνι της Κυλλήνης περίμενε ασθενοφόρο το οποίο το παρέλαβε και το διακόμισε κατευθείαν στην Πάτρα.
Παράλληλα, στο λιμάνι της Κυλλήνης είχε σημάνει από νωρίς «συναγερμός» με τη δύναμη του Λιμενικού Τμήματος Κυλλήνης να παρέχουν όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις και τη βοήθειά τους, προκειμένου η διακομιδή του πεντάχρονου αγοριού να γίνει στον μικρότερο δυνατό χρόνο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ