Type Here to Get Search Results !

"Βούλιαξαν" οι κεντρικοί δρόμοι από την κίνηση και τα οχήματα

Πάτρα: "Βούλιαξαν" οι κεντρικοί δρόμοι από την κίνηση και τα οχήματα «Βούλιαξε» το κέντρο της Πάτρας από τα αυτοκίνητα και τα οχήματα.
Από το πρωί του Σαββάτου έως και αργά το μεσημέρι οι κεντρικοί δρόμοι της Πάτρας γέμισαν από αυτοκίνητα και επικράτησε το αδιαχώρητο, με τα οχήματα να σχηματίζουν «ουρές» και να δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Από την μία η λαϊκή αγορά του Σαββάτου που γίνεται στο κέντρο της Πάτρας με την Κολοκοτρώνη και τις παράλληλες οδούς (από το ύψος της Αγίου Νικολάου και μετά) να είναι κλειστές και από την άλλη τα διπλοπαρκαρισμένα, η παράνομη στάθμευση και τα μεγάλα οχήματα (φορτηγά και επαγγελματικά βανάκια) που έκαναν την εμφάνιση τους στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, «βούλιαξαν» το κυκλοφοριακό.
Ειδικότερα σε δρόμους όπως η Αγίου Νικολάου, η Μαιζώνος, η Κορίνθου και η Αγίου Ανδρέου οι «ουρές» ήταν μεγάλες και  τα νεύρα στην «τσίτα».  Σίγουρα όσοι πήραν το αυτοκίνητο τους για να μπουν στο κέντρο της Πάτρας, στη συνέχεια θα το μετάνιωσαν, την ίδια στιγμή που η τροχαία ήταν απούσα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ