Type Here to Get Search Results !

Με αναφορές στη λίστα Φαλσιανί ο Καμμένος στην Πάτρα

Ο Πάνος ΚαμμένοςΙδιαίτερη αναφορά στο θέμα της λίστα Λαγκάρντ έκανε ο Πάνος Καμμένος σε προεκλογική ομιλία του στην Πάτρα, το βράδυ της Κυριακής. «Αυτή η εβδομάδα να είναι μια σημαντική εβδομάδα, που ο ελληνικός λαός οφείλει να μάθει την αλήθεια, διότι γύρισαν από το Παρίσι τέσσερις έντιμοι εισαγγελείς, που εξέτασαν τον Ερβέ Φαλσιανί», τόνισε ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο Πάνος Καμμένος πρόσθεσε, «ο Ερβέ Φαλσιανί είπε ότι για πρώτη φορά οι ελληνικές Αρχές, οι ελληνικές κυβερνήσεις, ζητούν να πάρουν στοιχεία και επεξηγήσεις για τη λίστα Λαγκάρντ» και «αυτό και μόνο θα έφτανε να καθορίσει το αποτέλεσμα των εκλογών».
Μάλιστα, όπως υπογράμμισε, «αυτό σημαίνει ότι για πέντε ολόκληρα χρόνια εκείνοι που είχαν τη διαχείριση της εξουσίας, εκείνοι που θέλουν την οικουμενική, εκείνοι που θέλουν τη συγκυβέρνηση, θέλουν να γίνει μια κυβέρνηση συγκάλυψης, εκείνοι που είχαν διαπλακεί με τα συμφέροντα, θέλουν να συνεχιστεί η ιστορία της ομερτά».
Συνεχίζοντας ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε: «ο ελληνικός λαός αποφασίζει την Κυριακή, αν η Ελλάδα θα προχωρήσει πλέον με Έλληνες και Ελληνίδες από όλους τους πολιτικούς χώρους, που δεν εμπλέκονται στις λίστες, ή εάν ο ελληνικός λαός θα τους δώσει πολιτική ασυλία» και συνέχισε: «Εμείς λέμε εδώ από την Πάτρα, τέλος στο πολιτικό άσυλο, για όλους τους πολιτικούς».
Σε αυτό το σημείο ο Πάνος Καμμένος είπε, πως «όταν τους πρότεινα να καταργήσουμε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, δεν απάντησε κανείς πλην του ΣΥΡΙΖΑ».
Επίσης, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι «αυτό το υλικό που έφεραν οι εισαγγελείς, πρέπει να βγει στη δημοσιότητα πριν από την Κυριακή των εκλογών», προσθέτοντας ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά και όλος ο ελληνικός λαός, θα είναι ασπίδα σε αυτούς τους έντιμους εισαγγελείς και κανείς δεν μπορεί να τους πειράξει, να τους ενοχλήσει και να τους εκβιάσει».Μιλώντας για το αποτέλεσμα των εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου, είπε: «έτσι όπως έχουν έλθει τα πράγματα, θα πρέπει να οδηγήσουν σε μία κυβέρνηση που θα διασφαλίζει τη σταθερότητα, αλλά και την ανάπτυξη».Τέλος, αναφερόμενος στα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τόνισε ότι είναι πολύ περήφανος γι' αυτά, καθώς όπως είπε «έχουν ανθρώπους, που δεν έχουν ούτε καταδίκες ούτε διώξεις».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ