Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Eπανατοποθέτησε τις ξαπλώστες στην Πλαζ ο Κ. Πελετίδης(ΦΩΤΟ)


Νεότερη ενημέρωση 15.33΄
Στην Πλαζ βρέθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, προκειμένου να επιληφθεί ο ίδιος του ζητήματος που είχε δημιουργηθεί με την απομάκρυνση των ξαπλωστών από την Κτηματική Υπηρεσία.
Δημοτικοί υπάλληλοι και αντιδήμαρχοι έπιασαν δουλειά, και επανατοποθέτησαν τις ξαπλώστες, δεχόμενοι τις ευπεφημίες λουομένων, μερικοί από τους οποίους έσπευσαν να βοηθήσουν.
Στο δελτίο τύπου εξέδωσε αμέσως μετά η δημοτική αρχή τονίζει:
«Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη επανατοποθετήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ξαπλώστρες στην παραλία της πλαζ, οι οποίες είχαν απομακρυνθεί μετά από καταγγελίες στην Κτηματική Υπηρεσία, με το αιτιολογικό της καταπάτησης αιγιαλού.
Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και οι συνεργάτες του κ. Πελετίδη, επισκέφτηκαν στις 2.30 μ.μ. και γέμισαν την παραλία με ξαπλώστρες (τοποθετώντας μάλιστα 50 επιπλέον) για δωρεάν χρήση στους λουόμενους.
Κατά την αποχώρηση του Δημάρχου από την πλαζ λουόμενοι πλησίασαν τον. Κ, Πελετίδη και τον ρώτησαν αν υπάρχει ο κίνδυνος οι ξαπλώστρες να αφαιρεθούν εκ νέου από την Κτηματική.
Η απάντηση του Δημάρχου ήταν πως «ότι υπάρχει στην παραλία της πλαζ ανήκει νόμιμα στον Δήμο και προσφέρεται δωρεάν στους λουόμενους. Στέλνουμε σήμερα –είπε ο Δήμαρχος- και ένα μήνυμα σε κάποιους καλοθελητές, πως οι λαϊκές ανάγκες είναι πάνω από τα όποια επιχειρηματικά συμφέροντα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ