Type Here to Get Search Results !

Σκάνδαλο στην Πάτρα με βίντεο ερασιτεχνικού «τρίου» με ντόπιους πρωταγωνιστές

Σκάνδαλο στην Πάτρα με βίντεο ερασιτεχνικού «τρίου» με ντόπιους πρωταγωνιστέςΝέο ροζ σκάνδαλο στην Πάτρα με ένα τολμηρό ερασιτεχνικό βίντεο που κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό με πρωταγωνίστρια… τη Δώρα.
Όπως γράφει το τοπικό dete.gr, η Δώρα είναι μία νεαρή από την Πάτρα η οποία έχει βιντεοσκοπηθεί σε σπίτι στο Ρίο.Όπως φαίνεται στο βίντεο η νεαρή δεν γνώριζε τι γινόταν όση ώρα ερωτοτροπούσε με… δύο άνδρες.
«Τυφλωμένη» από τον έρωτα με τον έναν και σε συνδυασμό με το ότι ήταν πιωμένη έκανε ό,τι να ΄ναι.Το βίντεο γυρίστηκε προ μηνών ίσως την περίοδο της Αποκριάς.
Ο ένας εκ των νεαρών (ο αγαπημένος της Δώρας) αρχίζει και καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο ενώ κατευθύνεται στο κρεβάτι.Η Δώρα φαίνεται να διαφωνεί με την ύπαρξη ενός δεύτερου άνδρα στο δωμάτιο (φίλου του εραστή της) αλλά τελικά πείθεται και ανταποκρίνεται στην «προσταγή» του.
Ακολουθούν σκηνές άγριων περιπτύξεων με τους τρεις πρωταγωνιστές, ενώ ένας εκ των δύο χτυπά (με ερωτικό τρόπο) την νεαρή.
Στο βίντεο φαίνεται ολοκάθαρα το πρόσωπο της κοπέλας, όπως και αυτό του ενός νεαρού (ιδιαίτερα τη στιγμή που τοποθετεί το κινητό του στην καρέκλα για να βιντεοσκοπήσει ό,τι θα ακολουθήσει).
Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, από Πατρινό που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Ρίο είναι ο «εραστής». Αρκετά γνωστός στην Πάτρα. Τον φίλο του, δεν τον γνώριζε, όμως είχε δει την Δώρα να «κυκλοφορεί» σε διάφορα στέκια της Πάτρας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ