Type Here to Get Search Results !

Μυρίζουν οι σκάλες της Τριών Ναυάρχων - Υποβάθμιση και εγκατάλειψη σε ένα σημείο αξιοθέατο

Πάτρα: Μυρίζουν οι σκάλες της Τριών Ναυάρχων - Υποβάθμιση και εγκατάλειψη σε ένα σημείο αξιοθέατο Κάτι παραπάνω από κακή είναι η εικόνα στις σκάλες της Τριών Ναυάρχων,αυτές που ενώνουν στην ουσία την περιοχή με την πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στην Πάτρα. Το όλο θέμα έχει θιχθεί και πάλι από το patrasevents.gr, όμως καμία από τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες και τους υπευθύνους, δεν έχει κάνει κάτι για να αλλάξει την εικόνα αυτή.
Οι σκάλες, έτσι, είναι σίγουρα οι πιο βρώμικες σκάλες της Πάτρας, καθώς περνώντας από εκεί, μυρίζουν ούρα, ενώ σε κάποια σημεία τους υπάρχουν κόπρανα, είτε ζώων, είτε ανθρώπων.
Βλέπετε, κατά καιρούς στο πάνω μέρος τους, κοιμούνται και άστεγοι. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι ότι ένα σημείο που θα μπορούσε να είναι αξιοθέατο για την Πάτρα, αφού από εκεί έχει κανείς μία θαυμάσια θέα που μπορεί να παρατηρεί τον Πατραϊκό, τον τρούλο της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα ή ακόμα και το «χρυσό» ηλιοβασίλεμα της πόλης, έχει εγκαταλειφθεί.
Επαναλαμβάνουμε: Δεν είναι μόνο η φθορά που έχουν υποστεί οι σκάλες της Τριών Ναυάρχων, φθορά που γεννά κινδύνους για τους περαστικούς. Είναι η υποβάθμιση του σημείου που είναι ιδιαίτερα βρώμικο και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.
Τις νύχτες μάλιστα τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει φως και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα καταστήματα εστίασης που υπήρχαν κάποτε εκεί έχουν κλείσει «βασιλεύει» το σκοτάδι.
Μία απολύμανση στις σκάλες δεν μπορεί να κάνει ο Δήμος;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ