Type Here to Get Search Results !

7o P.I.C.K. Patras: Το μεγαλύτερο show ταχύτητας

Το 7o P.I.C.K. Patras μπαίνει στην τελική ευθεία και αυξάνει την ταχύτητα συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον κορυφαίων οδηγών, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά απ’ όλο τον κόσμο!
To 7o Patras International Circuit for Karts, η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Πάτρας, πραγματοποιείται φέτος Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015.
Για δύο ημέρες όλοι οι συντελεστές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οι λάτρεις της ταχύτητας και της αδρεναλίνης και χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, δίνουν το καθιερωμένο ραντεβού τους στην Πάτρα!Μάλιστα οι ξένοι οδηγοί που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στο PICK, βρίσκονται σε επικοινωνία με την Οργανωτική επιτροπή προκειμένου να συγκεντρώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμμετοχή τους στους αγώνες.
Το μεγαλύτερο αθλητικό και ψυχαγωγικό show και ένας αναπτυξιακός θεσμός για την Δυτική Ελλάδα, μπαίνει στην τελική του ευθεία.
Παρά τις δύσκολες συνθήκες της χώρας, έγινε εφικτό να οργανωθεί μια γιορτή αντάξια του κύρους και του επιπέδου του θεσμού, προσφέροντας δωρεάν θέαμα και πολλές δραστηριότητες για όλους, προσελκύοντας επισκέπτες στην περιοχή και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη.
Η οργανωτική επιτροπή παρά τις δύσκολες συνθήκες για την εποχή έχει και φέτος επιλέξει μοναδικά show και υπόσχεται να προσφέρει πάλι εκπληκτικό θέαμα στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015 στις 11.30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του 7ου PICK στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας.
Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση και την δυνατότητα προβολής μέσα από αυτήν και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr,)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ