Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο "αντίο" στον 21χρονο Γιάννη Γκούμα


Νεότερη ενημέρωση 3/6 (19:10')
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν αυτή την ώρα τον 21χρονο Γιάννη Γκούμα, ο οποίος χάθηκε πρόωρα από τη ζωή, ύστερα από τροχαίο που είχε χθες βράδυ, στην Πατρών - Κλάους, στο ύψος του Πετρωτού Πατρών.
Η εξόδιος ακολουθία ψάλλεται από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σαραβαλίου Πατρών.
Συγκινητικά είναι τα μηνύματα που στέλνουν οι φίλοι του άτυχου 21χρονου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μη μπορώντας να πιστέψουν και να δεχτούν τον πρόωρο χαμό του.
"γιατι πες μου γιατι εχτες μαζι ειμασταν καλαμπουριζαμε λεγαμε τι βλακειες ηρθες σπιτι μου σε βολτα το μεσημερι και τωρα που πας πες μου ρε θηριο....καλο ταξιδι καλο παραδεισο....."
Αδερφάκο μου γιατι;;; γιατί ρε τρελέ???
Καλό ταξίδι σειρουλα μου...330
Καλό παράδεισο....
Κάτι χειρότερο δεν μπορούσαμε να ακούσουμε τώρα... μας διελυσες...
(Τελευταία σκοπιά ΕΚΕ.που κοιμόμασταν ο ένας πάνω στον άλλο μέσα στο σκοπό?)
καλο ταξιδι να εχεις!εφυγες αδικα απο τη ζωη!σε ηθελε κοντα Του γιατι μαλλον ζηλεψε την καλοσυνη σου και το ποσο χαρουμενος ανθρωπος ησουν!καλο παραδεισο να εχεις Γιαννη μου!θα μεινεις αξεχαστος!κουραγιο κυριως στην οικογενεια σου!
H teleutaia s fwtografia...Eimai poly uperifanos pou m xarises tis teleutaies sou stigmes...Empros aete..Opws legame xthes..Kalo petama aderfe mouu. γράφει ο Σπύρος Γιαννικόπουλος
Νεότερη ενημέρωση 07.37'
Έχασε τελικά τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 21χρονος οδηγός του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου το οποίο  λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ της Τρίτης κάτω απο άγνωστες συνθήκες βγήκε απο την πορεία του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο στην Πατρών -  Κλάους στο ύψος της αερογέφυρας του Πετρωτού.
Νεότερη Ενημέρωση 23.19’
Χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες των διασωστών απεγκλωβίστηκε και μεταφέρεται στο νοσοκομείο ο άντρας ο οποίος μετά από την εκτροπή του οχήματος που οδηγούσε είχε εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό. 
Νεότερη Ενημέρωση 23.17'
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες  εγκλωβισμένος είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος επέβαινε μόνος σε αυτό
Πρώτη Ενημέρωση 23.15'
Ένα εγκλωβισμένο άτομο μέσα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο άγνωστο για ποιο λόγο βγήκε από την πορεία του ενώ εκινείτο στην Πατρών – Κλάους στο ύψος του Πετρωτού επιχειρεί να απελευθερώσει αυτή την ώρα η Πυροσβεστική υπηρεσία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ