Type Here to Get Search Results !

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ασφαλιστικής εταιρείας στην Πάτρα

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Πατρών, υπόθεση απάτης, σε βάρος ασφαλιστικής εταιρείας σχετική με ασφάλειες αυτοκινήτου, που είχε συμβεί το Δεκέμβριο του έτους 2012.
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ανδρών ηλικίας 68, 58 και 43 ετών και μια 50χρονης, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας, πλαστογραφίας πιστοποιητικών, ψευδορκίας και απάτης σχετικής με τις ασφάλειες. Ειδικότερα, ο 68χρονος το Δεκέμβριο του 2012, είχε δηλώσει ψευδώς κλοπή αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του, στο Τμήμα Ασφάλειας Ιλίου Αττικής και στη συνέχεια εισέπραξε αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία ύψους 12.000 ευρώ.
Έπειτα, παρέδωσε το όχημα, για το οποίο είχε δηλώσει ψευδώς κλοπή, στον 43χρονο ανιψιό του, ο οποίος το είχε θέσει σε κυκλοφορία με διαφορετικά στοιχεία κυκλοφορίας, αριθμό πλαισίου και αριθμό κινητήρα που αντιστοιχούσαν σε αυτοκίνητο ίδιας μάρκας, ιδιοκτησίας του 58χρονου και της 50χρονης.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι, ο 58χρονος και η 50χρονη είχαν αγοράσει το αυτοκίνητο τους από εταιρεία πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, αφαίρεσαν το μεταλλικό τμήμα του αριθμού πλαισίου και τις πινακίδες κυκλοφορίας και τα παρέδωσαν στον 43χρονο προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει για την κυκλοφορία του αυτοκινήτου που είχε παραλάβει από τον 68χρονο θείο του. Τ
ο αυτοκίνητο του 68χρονου, οι πινακίδες κυκλοφορίας και το μεταλλικό τμήμα του πλαισίου του αυτοκινήτου του 58χρονου και της 50χρονης κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ