Type Here to Get Search Results !

Δεκάδες κομβικά σημεία των δρόμων της πόλης χωρίς φωτεινούς σηματοδότες

Πάτρα: Δεκάδες κομβικά σημεία των δρόμων της πόλης χωρίς φωτεινούς σηματοδότεςΠολλά είναι τα παράπονα των οδηγών τόσο των Ι.Χ. όσο και των δικύκλων για το θέμα των φωτεινών σηματοδοτών στους δρόμους της Πάτρας.Σύμφωνα με αρκετούς οδηγούς πολλά κομβικά σημεία της πόλης είναι αυτή τη στιγμή χωρίς φανάρια, ενώ σε άλλα σημεία το ίδιο κομβικά τα φανάρια δεν λειτουργούν.
Αποτέλεσμα είναι οι οδηγοί να είναι εκτεθειμένοι στην πιθανότητα τροχαίων καθώς σε συνδυασμό με την νοοτροπία που χαρακτηρίζει τους περισσότερους οδηγούς και την αυθαιρεσία που κυριαρχεί στους δρόμους, κανείς  δεν ξέρει ποιος έχει προτεραιότητα και ποιος όχι.
Τέτοια σημεία υπάρχουν αρκετά στους δρόμους της Πάτρας. Να αναφέρουμε μόνο την Αρχιεροθέου και Κορίνθου (είναι να λειτουργήσει ο φωτεινός σηματοδότης σύντομα μετά βέβαια από αρκετούς μήνες), και το σημείο της Ακρωτηρίου στη συμβολή της με την Γλαύκου.
Υπάρχουν και τόσα ακόμα στα οποία βέβαια συμβαίνουν αρκετά  τροχαία ατυχήματα. Χρειάζεται λοιπόν παρέμβαση από τους αρμοδίους φορείς όποιοι και αν είναι αυτοί για να διορθωθεί η κατάσταση στους δρόμους με τους φωτεινούς σηματοδότες.
Σε δρόμους, αξίζει να προσθέσουμε, που έτσι και αλλιώς στην Πάτρα είναι σε κακή κατάσταση, δρόμοι γεμάτοι από λακκούβες και «τούμπια», είτε μιλάμε για το κέντρο της πόλης, είτε ακόμα και για τις συνοικίες της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ