Type Here to Get Search Results !

Πάτρα : Εκλογή νέας Διοίκησης στο Εργατικό Κέντρο με εισαγγελέα


Σε σύγκρουση και αμφισβήτηση της εγκυρότητας της – λόγω των όσων έχουν προηγηθεί προκειμένου να ελεγχθεί από την πλειοψηφία η εκλογή αντιπροσώπων από τα σωματεία , οι οποίοι σήμερα καλούνται να εκλέξουν σήμερα νέα Διοίκηση στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας -  αναμένεται να εξελιχθεί η διαδικασία, καθώς  παρατάξεις της αντιπολίτευσης θα ζητήσουν αυτή να γίνει παρουσία εισαγγελέα.
Για να ανέβουν η τόνοι είχε προηγηθεί η εγγραφή ενός ακόμα νέου σωματείου την τελευταία στιγμή στα μητρώα του Ε.Κ.Π. . Πρόκειται για το σωματείο των εργαζομένων  στο «Βοήθεια στο σπίτι» .
Η πλευρά της αντιπολίτευσης στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας κάνει λόγο για μια ακόμα προσπάθεια , μέσα από την δημιουργία και εγγραφή νέων σωματείων, ελέγχου των αντιπροσώπων από την σημερινή πλειοψηφία, προκειμένου να μην χάσει την αυτοδυναμία.
Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες, είχαν γίνει ανάλογες καταγγελίες, καθώς στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας γράφτηκε σωματείο με δύναμη 600 και πλέον ατόμων,  το οποίο έβγαλε έξι αντιπροσώπους. Πρόκειται για το σωματείο τεχνικών εργαζομένων  στα τεχνικά γραφεία.
Το αξιοσημείωτο είναι  – όπως αναφέρουν πηγές τόσο από το Εργατικό Κέντρο, όσο και από τον τεχνικό κόσμο – ότι η γέννηση του συγκεκριμένου σωματείου …προέκυψε, σε μια περίοδο που στην Πάτρα λόγω κρίσης ,δεν έχει μείνει σχεδόν κανένα γραφείο μηχανικού που να απασχολεί έστω και έναν τεχνικό .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ