Type Here to Get Search Results !

Σαββατοκύριακο στην Πάτρα - Που πας, τι κάνεις τι να δεις!

Σαββατοκύριακο στην Πάτρα - Που πας, τι κάνεις τι να δεις!Με αυτά και με αυτά έφτασε Σαββατοκύριακο και μπορεί να τελείωσαν τα beach parties και οι εκδρομές τουλάχιστον για τους περισσότερους, αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα καθίσουμε μέσα!Ο καιρός στην Πάτρα θα είναι πολύ καλός γι αυτό και εμείς προτείνουμε κάποιες εκδηλώσεις και events που αξίζει να βρεθείτε για να περάσουν ομορφα αυτές οι δύο μέρες που συνιστώνται κυρίως για ξεκούραση...
Δείτε:
Παζάρι βιβλίου: Για τρίτη χρονιά στην Πάτρα η εκδήλωση που το κοινό με την αγάπη του την καθιέρωσε σαν θεσμό. Το παζάρι βιβλίου μετακόμισε φέτος από το εμπορικό κέντρο Veso Mare που είχε διοργανωθεί τις δύο προηγούμενες χρονιές, στο κέντρο της πόλης στην οδό Ερμού 44 ανάμεσα στις οδούς Μαιζώνος και Ρ. Φεραίου απέναντι από το κατάστημα HONDOS CENTER.
150 εκδότες διαθέτουν 250.000 βιβλία σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 ευρώ.
Παρουσίαση βιβλίου: Η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, θα βρίσκεται το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο βιβλιοπωλείο DISCOVER για να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.
Σε αυτό το βιβλίο μαγειρικής, που βρίσκεται σε λιγότερο από ένα χρόνο στη 2Η έκδοση του, η Ναταλία Δραγούμη μοιράζεται αγαπημένες συνταγές που συγκέντρωσε από φίλους, γνωστούς και συνεργάτες της από τον καλλιτεχνικό χώρο.
Θέατρο: Σάββατο και Κυριακή!
Η σουρεαλιστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου «Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» μέσα από τόσα ακραία στοιχεία και "πέραν του κανονικού" χαρακτηριστικά των ηρωίδων της φιλοδοξεί να φέρει πέρα από το χαμόγελο και ένα μήνυμα ελπίδας ότι τίποτα δεν τελειώνει μέχρι να σφυρίξει η μοίρα τη λήξη του αγώνα.
Πρωταγωνιστούν:
Χρύσα Ρώπα, Ελένη Καστάνη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ναταλία Δραγούμη, Νατάσσα Καλογρίδη, Σοφία Βογιατζάκη, Παρθένα Χοροζίδου, Πατρίκιος Κωστής και η Τζέση Παπουτσή.

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου

Φθινοπωρινό παζάρι: Την ερχόμενη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, από το πρωί στις 10 έως το βράδυ στις 20:00, στο Ξενοδοχείο «Βυζαντινό», στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα, θα διεξαχθεί ένα Φθινοπωρινό Bazaar.
Στο Bazaar το κοινό θα μπορεί να βρει χειροποίητα είδη, κοσμήματα, καλλυντικά, βιολογικά προϊόντα, προτάσεις για τον γάμο και την βάπτιση και πολλά άλλα. Επίσης στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.
Η είσοδος θα είναι δωρεάν για το κοινό.
Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού:Η Ομάδα Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης Patrinistas και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαθοπύργου, σάς καλούν την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10:30 π.μ. στο λιμάνι Ψαθόπυργου, για να συμμετάσχετε στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών 2014, στο καθαρισμό του λιμανιού και των ακτών της περιοχής, από τα σκουπίδια που κάποιοι συμπολίτες μας "ξέχασαν" πίσω τους το καλοκαίρι. Στην δράση μας θα συμμετέχουν και αυτοδύτες που θα καθαρίσουν υποβρύχια το λιμάνι.
Φέτος η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών, είναι αφιερωμένη στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων για την ανάγκη διατήρησης των ακτών και των θαλασσών μας καθαρών από τα σκουπίδια.
Bicycle ride: Οι ποδηλατικές δράσεις διοργανώνονται με τη συνεργασία του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών και έχουν σημείο συνάντησης την πλατεία Γεωργίου την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στις 12:15!
1. Οι πρώτοι 500 που θα προσέλθουν θα λάβουν αναμνηστικά δώρα!
2. Οι ανήλικοι έως 15 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικο κηδεμόνα.
3. Συνιστάται η χρήση κράνους.
Οι ημερίδες θα έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση φορέων και πολιτών για τον ποδηλατικό τουρισμό και τις αναπτυξιακές του προοπτικές για τις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες και τα οφέλη της χρήσης του ποδηλάτου για την υγεία. πατραevents

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ