Type Here to Get Search Results !

Ξερόλακκα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος - Οι προτάσεις του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη

φωτο αρχειου
φωτο αρχειου
 
Σήμερα πραγματοποιείται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος η ευρεία σύσκεψη για τον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας. Την πρωτοβουλία για τη σύσκεψη ανέλαβε ο γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργος Διδασκάλου.
Σε αυτή θα λάβουν μέρος η γ.γ. του ΥΠΕΚΑ Νάντια Γιαννακοπούλου, ο γ.γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Δημήτρης Καλογερόπουλος ενώ έχουν κληθεί επίσης να συμμετάσχουν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου και οι πρόεδροι των εμπλεκομένων Αναγκαστικών Συνδέσμων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Αχαΐας.
Το θέμα αφορά στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων της Πάτρας, σε συνάρτηση με τον κορεσμένο ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας, καθώς και η αντιμετώπιση των τεχνικών και λειτουργικών προβλημάτων που έχουν προκύψει.
Η δημοτική αρχή συναρτά άμεσα , όπως γράφει η Πελοπόννησος, το θέμα της Ξερόλακκας με τη μελλοντική διαχείριση των στερεών αποβλήτων. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμά ότι από τη σημερινή σύσκεψη πρέπει να προκύψουν συγκεκριμένα πράγματα. Πρόθεση του κ. Πελετίδη είναι να ζητήσει την άμεση κατασκευή μονάδας προδιαλεγμένου οργανικοπύ κλάσματος αστικών στερεών αποβλήτων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ