Type Here to Get Search Results !

Παναθηναϊκός: Καρό σημαία στην Πάτρα

Παναθηναϊκός: Καρό σημαία στην Πάτρα | onsports.gr
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα (18:00) και θέλει μία ακόμα νίκη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος
Μετά από 26 Σαββατοκύριακα το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του! Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, με όλα τα ματς να ξεκινούν στις 18:00 και τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στην Πάτρα!Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει... καπαρώσει εδώ και καιρό την πρώτη θέση της βαθμολογίας, που ισοδυναμεί με το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρα, μέχρι τέλους, αλλά ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και οι παίκτες του θέλουν να προσθέσουν μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους! Και μάλιστα με... πειστικό τρόπο.
Άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης και την έξτρα ποιότητα που βγάζει ο Απόλλωνας στην έδρα του, το «τριφύλλι» όμως θα κάνει το παιχνίδι του.
Ο «Φράγκι» αναμένεται να ανακατέψει αρκετά την άμυνα, να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής, να κάνει συντήρηση δυνάμεων αλλά και να δώσει ευκαιρίες σε όλους! Όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα και ο Αλβέρτης έχει ανάγκη από όλους τους παίκτες του!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ