Type Here to Get Search Results !

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο 20χρονος από τoν Πύργο

Πάτρα: Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο 20χρονος από τoν Πύργο
Την τελευταία του πνοή άφησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου ο 20χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης στον επαρχιακό δρόμο Πύργου-Οινόης στο Κουζούλι. 
Οι γονείς του 20χρονου, προχώρησαν σε μια σπουδαία πράξη ανθρωπιάς, καθώς αποφάσισαν να δωρίσουν όργανα του εγκεφαλικά νεκρού γιου τους. Με γενναία απόφασή τους, δωρίζονται η καρδιά, το συκώτι και οι νεφροί του άτυχου 20χρονου.
Σύμφωνα με το patrisnews.grο ένας νεφρός μεταμοσχεύθηκε σε λήπτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, ενώ ο δεύτερος νεφρός δόθηκε για μεταμόσχευση στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, το ήπαρ θα μεταμοσχευθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και η καρδιά στο Ωνάσειο.
Η μεταμόσχευση του ενός νεφρού αναμένεται να ξεκινήσει απόψε στο Νοσοκομείο του Ρίου από την επιστημονική ομάδα του Διονύση Καραβία, ενώ επίσης αργά απόψε, στο νοσοκομείο του Ρίου θα ξεκινήσει και μια δεύτερη μεταμόσχευση νεφρού, από άλλο δότη. Ο 20χρονος έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, από τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης, καθώς είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε ένα ελαιόδεντρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ