Type Here to Get Search Results !

Χαμός με τα αμφιβόλου ποιότητας παράνομα τσιγάρα – Φουμάρουν με 1,5 ευρώ από τη... λαϊκή

Πάτρα: Χαμός με τα αμφιβόλου ποιότητας παράνομα τσιγάρα – Φουμάρουν με 1,5 ευρώ από τη... λαϊκή  Όλο και περισσότεροι καταφεύγουν στις φθηνές λύσεις

Όλο και περισσότεροι Πατρινοί καταφεύγουν στις φτηνές λύσεις τσιγάρων από την… λαϊκή καθώς η τιμή του πακέτου στα περίπτερα έχει απογειωθεί. Όπως πληροφορείται το thebest.gr στις λαϊκές γίνεται ο κακός χαμός με τσιγάρα αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας τα οποία πουλούν παρανόμως διάφοροι πλανόδιοι.
Η ζήτηση τον τελευταίο καιρό έχει αυξηθεί σημαντικά αφού, εκεί μπορεί να βρει κανείς τσιγάρα που κοστίζουν 1,5 ευρώ το πακέτο ενώ τα τσιγάρα που διαθέτουν άδεια κοστίζουν έως και 4 ευρώ.
Οι «μάρκες» αυτών των τσιγάρων τις περισσότερες φορές είναι άγνωστες, με τους πωλητές να υποστηρίζουν ότι φτιάχνονται στην Αμερική ή σε Ευρωπαϊκά κράτη, χωρίς όμως κανείς να μπορεί να γνωρίζει πραγματικά από πού προέρχονται.Επίσης οι καπνιστές αναλαμβάνουν και μεγάλο ρίσκο για την ποιότητα του καπνού που περιέχουν. Πολλά δε εξ αυτών διαπιστώνουν στην πορεία πως δεν «καπνίζονται». Κάποια άλλα ωστόσο χαρακτηρίζονται «υποφερτά».Αποτελούν ουσιαστικά την μοναδική λύση για όσους δεν μπορούν να πληρώσουν τις γνωστές μάρκες και όσο η Πολιτεία δεν μπορεί να ελέγξει το λαθρεμπόριο θα παίρνει διαστάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ