Type Here to Get Search Results !

Μεγάλες νίκες για Δράμα και Πάτρα στην παράταση, εύκολα νίκησαν Πανιώνιος και Τρίκαλα

Μεγάλες νίκες για Δράμα και Πάτρα στην παράταση, εύκολα νίκησαν Πανιώνιος και Τρίκαλα
Δυο συγκλονιστικά παιχνίδια επιφύλασσε η πρεμιέρα της 21ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ, με την Δράμα να κάνει μια ακόμα έκπληξη ως γηπεδούχος στο εφετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με 90-85 του ΠΑΟΚ στην παράταση. Μεγάλη ανατροπή και νίκη επίσης στην παράταση για τον Απόλλωνα Πάτρας στην Ελευσίνα με 73-66, ενώ στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος έκανε περίπατο κόντρα στον Ικαρο Χαλκίδας (89-54). Σπουδαία νίκη των Τρικάλων που επικράτησαν στην έδρα τους επί του Ρεθύμνου με 75-63 και αγκάλιασαν την παραμονή τους στην Α1.
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
                                                                                                                                                                        

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΔΡΑΜΑ-ΠΑΟΚ (74-74) 90-85 παρ.

Σε ματς διαφήμιση για το μπάσκετ (που ευτυχώς έδειχνε η τηλεόραση) η Δράμα νίκησε τον ΠΑΟΚ με 90-85 στην παράταση.

Η Δράμα είχε νικήσει τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό ενώ είχε χάσει από μια χαμένη βολή στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας της ευκαιρία να νικήσει και τον πρωταθλητή Παναθηναίκό γνωρίζοντας την ήττα στην παράταση. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να γνωρίσει τη δύναμη της έδρας των Δραμινών οι οποίοι έχουν νικήσει τις τρεις από τις τέσσερις ομάδες της πρώτης τετράδας την οποία κρυφοβλέπουν !

Ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί λίγο πριν το φινάλε με 74-71, ο Ζάρας πέτυχε 1/2 β. ενώ ο Μπάβτσιτς ισοφάρισε με νέες βολές στα 17’’ για τη Δράμα (74-74) στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Το εξτρά πεντάλεπτο εξελίχθηκε σε ένα ρεσιτάλ του Λάζερις Τζόουνς που σημείωσε τους 10 από τους συνολικά 16 πόντους της ομάδας του στην παράταση (συμπεριλαμβανομένου κι ενός εντυπωσιακού γκολ-φάουλ) κάνοντας το σκορ 88-83 με ένα λεπτό για τη λήξη. Ετσι δικαιούται τον τίτλο του mvp παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Μπράουν ο οποίος πάντως διαμόρφωσε το τελικό σκορ γνωρίζοντας την αποθέωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ