Type Here to Get Search Results !

Ενημέρωση για το LEADER στην Κάτω Αχαία

Ενημέρωση για το LEADER στην Κάτω ΑχαίαΣτις 7 αύριο το απόγευμα,θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Αχαΐας, κεντρική ενημερωτική ημερίδα, με σκοπό την διαδικασία ενημέρωσης /πληροφόρησης των φορέων και των κατοίκων της περιοχής εφαρμογής του προγράμματος LEADER.


Την εκδήλωση συνδιργανώνουν ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή εταιρεία ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε., ως φορέα υλοποίησης του τοπικού προγράμματος LEADER και οι οποίοι αναφέρουν στην ανακοίνωση τους:


"Mε την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας και η Ο.Τ.∆. ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε., καλεί τους ενδιαφερόµενους υποψήφιους επενδυτές - φυσικά και νοµικά πρόσωπα - (∆ικαιούχους) να υποβάλλουν προτάσεις για χρηµατοδότηση επενδυτικών σχεδίων, στα πλαίσια της 3ης Προκήρυξης του Τοπικού Προγράµµατος Προσέγγισης LEADER. Ο ενδεικτικός συνολικός προϋπολογισµός της 3ης Προκήρυξης ανέρχεται στο ποσό των 1.029.842,88 €, και η αντίστοιχη προκηρυσσόµενη δηµόσια δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 594.787,34 €.
Τις δυνατότητες του προγράμματος θα παρουσιάσουν στελέχη της ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. και θα απαντήσουν σε ερωτήματα ενδιαφερομένων σχετικά με το Πρόγραμμα.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Αντ. Παναγιωτόπουλος.


Μετά το πέρας της ενημέρωσης θα ακολουθήσει συζήτηση.


Οι επενδυτικές προτάσεις υποβάλλονται στα γραφεία της ΑΧΑΪΑ Α.Ε. - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α.: α) Αγ. Αλεξίου και Ασηµ. Φωτήλα, 25001 - Καλάβρυτα (Έδρα) ή β) Πατρέως 16, 26221- Πάτρα (Υποκατάστηµα), είτε ιδιοχείρως, είτε µε συστηµένη ταχυδροµική επιστολή ή ταχυµεταφορά, έως την 23/12/2013, ηµέρα ∆ευτέρα και ώρα 16:00 µ.µ."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ