Type Here to Get Search Results !

Βασίλης Κεγκέρογλου από την Πάτρα: Τον Μάιο δεν υπάρχει ΔΝΤ στην Ελλάδα!!!


«Τον Μάιο πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τα συμφωνηθέντα. Από εκεί και πέρα θα έχουμε δεσμούς ως χώρα μόνο με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι με το Διεθνές Νομισματικό ταμείο. Μετά τον Μάιο δεν θα υπάρχει ΔΝΤ στην Ελλάδα». Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός εργασίας Β. Κεγκέρογλου από την Πάτρα που βρέθηκε σήμερα, καθώς ήταν ο κεντρικός ομιλητής εκδήλωσης που διοργάνωσε σε γνωστό ξενοδοχείο η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας.
Ο κ. Κεγκέρογλου τόνισε πως είναι απαραίτητη η ολοκλήρωση των θεσμικών αλλαγών που έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ από το 2009 και συνεχίζονται σήμερα με την συγκυβέρνηση.
Όμως, όπως τόνισε, μέσα σε μία χειμαζόμενη κοινωνία χρειάζεται ένα ισχυρό πλαίσιο κοινωνικής προστασίας εν μέσω μιας δύσκολης δημοσιονομικής πολιτικής.
«Αυτό που στηρίζει χρόνια το ΠΑΣΟΚ είναι ότι  το αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο μπορούν να δώσουν λύση στη χώρα και να υπάρξει οικονομική ανάκαμψη έχοντας συγκεκριμένα όμως μέτρα» συμπλήρωσε ο υφυπουργός εργασίας, προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίζει συγκεκριμένα μέτρα όπως:
Μείωση της ανεργίας, ολοκλήρωση της κινητικότητας στο δημόσιο, αναπτυξιακά και χρηματοδοτικά εργαλεία, στήριξη της ρευστότητας κ.α.
Παράλληλα ο κ. Κεγκέρογλου αναφέρθηκε στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κίνημα, λέγοντας πως οι ευρωεκλογές το Μάιο του 2014 είναι η ευκαιρία για να  αναδείξει την πολιτική του και να απαντήσει στο ερώτημα για ποιά Ευρώπη μιλάει.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο πρώην Νομάρχης Στάθης Αθανασόπουλος Σερέτης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Αγγελόπουλος, η πρώην Γεν. Γραμματέας της Αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου Δήμητρα Μπάστα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλέξης Σκαρμέας και Νίκος  Τζανάκος , στελέχη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα και αρκετά μέλη της νεολαίας του κόμματος στην περιοχή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ