Type Here to Get Search Results !

Πάνω από 5.000 διαδηλωτές στους δρόμους της πόλης για την ΕΡΤ- Νέο ραντεβού για αύριο

0.35 Ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας για την ΕΡΤ στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας. Εκτιμάται ΄ποτι συμμετείχαν περί τους 5.000 διαδηλωτές.
19.31 Ξεκίνησε η πορεία στους δρόμους της Πάτρας. Η συμμετοχή των πολιτών είναι πολύ μεγάλη.
19.22. Εντυπωσιακή και με μαζική συμμετοχή είναι η συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας για συμπαράσταση στους εργαζόμενοςυ της ΕΡΤ. Αυτή τη στιγμή γίνονται χαιρετισμοί από φορείς και σωματεία και σε λίγο θα ξεκινήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Δόθηκε ήδη ραντεβού για νέο συλλαλητήριο αύριο το βράδυ στις 8 έξω απο το κτίριο της ΕΡΑ.
18.54 Περίπου 500 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας με πανό και συνθήματα και συμπαρίστανται στους εργαζόμενους της ΕΡΑ. Διακρίνονται τα πανό του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. Από την πλευρά του Δήμου δίνει το παρών ο αντιδήμαρχος Βασίλης Λοτσάρης ως εκπρόσωπος του Δημάρχου.
18.20 Εκατοντάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης στους εργαζόμενους της ΕΡΑ Πάτρας. Την στήριξή τους στους εργαζόμενους εκφράζουν είτε με παρεμβάσεις τους είτε μα ανακοινώσεις τους, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, σωματείων και απλοί πολίτες.
Από το πρωί κόσμος συγκεντρώνεται στο στούντιο της ΕΡΑ Πάτρας στο Δασύλλιο, ενώ στις 6.30 πραγματοποιείται στην πλατεία Γεωργίου συλλαλητήριο.
Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο έχει απευθύνει πλήθος φορέων και συλλόγων της περιοχής.
Tην ίδια ώρα, με κεντρικό σύνθημα «Εμείς θα μείνουμε εδώ ώσπου να ξαναμπούμε μέσα» περίπου 2.000 άτομα παραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
Η Λεωφόρος Μεσογείων είναι κλειστή από το ύψος της πλατείας της Αγίας Παρασκευής, ενώ έξω από το κτήριο είναι παρατεταγμένες ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.
Στον προαύλιο χώρο έχει στηθεί αυτοσχέδιο στούντιο από όπου οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ σχεδιάζουν να εκπέμψουν δελτίο ειδήσεων το βράδυ της Παρασκευής.Σε εξέλιξη είναι συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το κτίριο της ΕΡΤ 3, στη Θεσσαλονίκη, στη Λεωφόρο Στρατού, διοργανώνεται στις 4 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ