Type Here to Get Search Results !

Ροζ ιστορίες στην Πάτρα με γαργαλιστικές λεπτομέρειες

Ροζ ιστορίες στην Πάτρα με γαργαλιστικές λεπτομέρειες
Έφθασαν στον χωρισμό λόγω υπερβολικής ζήλειας του συζύγου ο οποίος είχε καταβάλλει απίστευτη προσπάθεια να πείσει τη γυναίκα του να συμμετάσχουν σε… ομαδικές ερωτικές συνευρέσεις! Η υπόθεση συζητήθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε δικαστική αίθουσα, στο πλαίσιο εκδίκασης του διαζυγίου και των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η σύζυγος απαιτώντας μεγαλύτερη διατροφή.Και από τα όσα ακούστηκαν εκεί μεταξύ των δύο εν διαστάσει συζύγων έμειναν εμβρόντητοι άπαντες, δικαστικοί λειτουργοί και υπάλληλοι, δικηγόροι και διάδικοι. Όπως αποδείχθηκε λοιπόν, το ζευγάρι ζούσε μια φυσιολογική ζωή μέχρι και πριν από δύο χρόνια περίπου, ώσπου ο σύζυγος άρχισε να προσπαθεί να μυήσει την γυναίκα του στα μονοπάτια των ιδιαίτερα απελευθερωμένων ερωτικών φαντασιώσεων. Όπως μάλιστα αποκαλύφθηκε, έκανε την αρχή πείθοντάς την να καλέσουν σαν ερωτική συντροφιά μία φίλη της. Αφού πραγματοποίησαν τη συγκεκριμένη ερωτική φαντασίωση, σειρά είχε μία… συνάδελφος του άνδρα, ο οποίος εργάζεται σε υποκατάστημα στην Πάτρα μεγάλης ιδιωτικής εταιρίας με έδρα την Αθήνα. Ύστερα όμως από κάμποσες τέτοιου είδους εμπειρίες (με άλλες γυναίκες δηλαδή) ο σύζυγος άρχισε να έχει επιπλέον απαιτήσεις, εκφράζοντας την επιθυμία στις συναντήσεις αυτές να συμμετάσχει και κάποιος άλλος άνδρας. Η επιθυμία του έγινε δεκτή και το σχέδιο υλοποιήθηκε με «συμπρωταγωνιστές» ένα φιλικό τους ζευγάρι…
Άρχισαν οι σκηνές ζηλοτυπίας…
Από τότε όμως ήταν που άρχισαν τα παρατράγουδα μεταξύ του ζευγαριού. Διότι προφανώς ο σύζυγος το… ήθελε στη θεωρία, αλλά… κόλλησε στην πράξη! Κι αυτό καθώς μετά από τα δύο – τρία πρώτα ραντεβού με το ζευγάρι φίλων τους άρχισαν οι πρώτες σκηνές ζηλοτυπίας. Παρόλο που στο μεταξύ κανονίστηκε κι άλλη συνάντηση με άλλο ζευγάρι από το Αίγιο. Φαίνεται δηλαδή πως ο σύζυγος που τα ξεκίνησε όλα δεν το άντεχε να βλέπει σε τέτοιο ρόλο τη γυναίκα του, μόνο όμως όταν υπήρχε και δεύτερος άνδρας στην παρέα. Μεταξύ του ζευγαριού ακολούθησαν ηρωικοί τσακωμοί μέχρι που έφθασαν στην αίτηση διαζυγίου. Έχοντας ήδη τραβήξει διαφορετικούς δρόμους και έχοντας να αναθρέψουν δύο παιδιά ηλικίας 7 και 4 χρόνων! Πάντως τα όσα γαργαλιστικά ακούστηκαν μεταξύ τους εντός της δικαστικής αίθουσας, σίγουρα θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όσων τα άκουσαν…
Η ερωμένη ζήλευε περισσότερο!!!
Την πλήρωσε για τα καλά την ερωτική του απληστία αφού δεν τον έφθαναν η σύζυγός του και η ερωμένη με την οποία διατηρούσε παράνομη σχέση επί δύο ολόκληρα χρόνια, ήθελε και τρίτη γυναίκα! Και μάλιστα δεν τον ανακάλυψε η πρώτη αλλά η δεύτερη, δηλαδή η… αρχική ερωμένη, η οποία έγινε έξω φρενών μαζί του και αποφάσισε να τον εκδικηθεί… ειδοποιώντας την σύζυγό του και καταστρέφοντας και οι δυο μαζί το πολυτελές αυτοκίνητό του, προκαλώντας ζημιά αρκετών χιλιάδων ευρώ!
Ο «πρωταγωνιστής» της υπόθεσης είναι σχετικά νέος στην ηλικία, γύρω στα 45 και ασχολείται επαγγελματικά με δύο καταστήματα γρήγορου φαγητού που διαθέτει, ένα στο κέντρο της Πάτρας και ένα σε νότια συνοικία. Μάλιστα από τον γάμο του έχει αποκτήσει και ένα χαριτωμένο κοριτσάκι με το οποίο ο ίδιος (το καλό να λέγεται) περνά όσες περισσότερες ώρες της μέρας μπορεί, έχοντας γίνει πρότυπο πατέρα για πολλούς που τον ζηλεύουν με την καλή έννοια.
Ωστόσο, κανείς δεν φανταζόταν το μυστικό που φρόντιζε να κρατά επτασφράγιστο μυστικό για πολύ καιρό και αυτό δεν ήταν άλλο από την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε με μία από τις υπαλλήλους του, κατά πολύ μικρότερή του, η οποία προσφάτως άλλαξε δουλειά ακολουθώντας το αντικείμενο των σπουδών της. Αποδείχθηκε όμως πως ο ίδιος δεν ήταν ικανοποιημένος με δύο γυναίκες, γι’ αυτό ήθελε και τρίτη. Και βρήκε την… ικανοποίησή του στο πρόσωπο μιας άλλης νεαρής, μόλις 23 χρόνων. Μόνο που η πρώτη ερωμένη του, η οποία στο μεταξύ γνώριζε πώς συμπεριφέρεται όταν θέλει να κρυφτεί από κάτι, δεν άργησε να υποψιάζεται πως κάτι ύποπτο συνέβαινε μεταξύ τους. Έτσι άρχισε να τον παρακολουθεί στενά, χωρίς βέβαια ο ίδιος να το υποψιάζεται, μέχρι που τις προηγούμενες ημέρες τον είδε να μπαίνει με την άλλη ερωμένη σε συγκεκριμένη μονοκατοικία λίγο πιο έξω απ’ την Πάτρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ