Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: H υπαίθρια πορνεία εξαπλώνεται και στα Βραχνέικα

Φωτογραφία για Πάτρα: H υπαίθρια πορνεία εξαπλώνεται και στα Βραχνέικα
H υπαίθρια πορνεία… εξαπλώνεται στις συνοικίες της Πάτρας, αφού λόγω της οικονομικής κρίσης δεκάδες νεαρές κοπέλες, ακόμη και ανήλικες «πωλούν» το κορμί τους για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τα προς το ζειν.
Και αν μέχρι σήμερα η υπαίθρια πορνεία είχε στέκια στο κέντρο της πόλης (ακόμη και στην Πλατεία Γεωργίου με ανήλικες Ρουμάνες), τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Κόσμου", οι κάτοικοι των Βραχνεϊκων και των γύρω περιοχών βρίσκουν «ερωτικές φωλιές» στις αγκαλιές ανηλίκων τσιγγάνων που κάνουν «πιάτσα» κοντά στον σταθμό του ΟΣΕ στην περιοχή. «Θύματά τους κυρίως ηλικιωμένοι» μας είπε 45χρονη γυναίκα που εκπροσωπεί μερίδα κατοίκων που βλέπουν καθημερινά όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο.
Οι ηλικιωμένοι γνωρίζουν καλά τα σημεία στα οποία βρίσκονται οι ανήλικες, τις πλησιάζουν, εκείνες ανταποκρίνονται και έναντι… πινακίου φακής τους ικανοποιούν σεξουαλικά!
«Οι γέροι της περιοχής έχουν μουρλαθεί. Μετράνε τα λεπτά που περνούν, σε καθημερινή βάση, μέχρι να βρεθούν με την ερωτική τους παρτενέρ» μας είπε άλλη κυρία που ζει κοντά στον σταθμό και παρατηρεί όλα όσα συμβαίνουν κοντά στο σπίτι της.
Το κόστος για κάθε ερωτική συνεύρεση ποικίλλει. Από 5 ευρώ για μερικά χάδια μέχρι 20 ευρώ για «ολοκληρωμένη επαφή». Όμως και πάλι… κάποιοι κάνουν παζάρια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ