Type Here to Get Search Results !

Εκπτώσεις από σήμερα έως και 70% - Λουκέτο αύριο για την Κυριακάτικη αργία

Ξεκινούν από σήμερα οι εκπτώσεις και στην πολύπαθη αγορά της Πάτρας, όπου τα λουκέτα πέφτουν το ένα μετά το άλλο. Ωστόσο με το «καλημέρα» των εκπτώσεων οι έμποροι μπαίνουν σε τροχιά κινητοποιήσεων λόγω της Κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων και στο πλαίσιο αυτό αύριο κλείνουν τις επιχειρήσεις τους.
Επίσης έχει προγραμματιστεί στις 11.00 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του Συλλόγου, στο επάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου. Η απόφαση για το κλείσιμο των καταστημάτων ελήφθη κατά την πρόσφατη έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου μετά την γνωστοποίηση πως στο πολυνομοσχέδιο που συζητείται αυτές τις ημέρες στην Ειδική Επιτροπή της Βουλής και αύριο θα εισαχθεί για ψήφιση στην Ολομέλεια περιλαμβάνονται και διατάξεις που αφορούν τον εμπορικό κόσμο, όπως για παράδειγμα ότι θα επιτρέπεται να ανοίγουν τα καταστήματα επτά Κυριακές τον χρόνο, να απελευθερώνονται οι απολύσεις αλλά και ότι καθιερώνεται νέος τρόπος είσπραξης των χρεών, που ανοίγει την πόρτα στην κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων. Τα καταστήματα θα μείνουν κλειστά αύριο από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ
Η θερινή εκπτωτική περίοδος που ξεκινά επίσημα από σήμερα θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου.
Όπως επισημαίνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, οι εμπορικές επιχειρήσεις, παρά τη μείωση του τζίρου στο λιανεμπόριο από την αρχή του χρόνου κατά 15% συγκριτικά με την περυσινή αντίστοιχη περίοδο, ελπίζει φέτος ότι οι πωλήσεις των καταστημάτων κατά τη διάρκεια των θερινών εκπτώσεων θα κινηθούν σε καλύτερα επίπεδα λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης.
Στην Πάτρα οι περισσότεροι έμποροι είχαν προχωρήσει  σε προσφορές σε όλα τα είδη, ενώ  οι εκπτώσεις αναμένεται να φτάσουν έως και το 70%.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ