Type Here to Get Search Results !

Πρσλήψεις στο Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων

Το Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων (ΙΝΒΙΣ) του ΕΚ.«Αθηνά», με έδρα την Πάτρα, προτίθεται να προσλάβει τουλάχιστον δέκα (10) συνεργάτες με σύμβαση ανάθεσης έργου ορισμένου χρόνου, για τις ανάγκες των παρακάτω συγχρηματοδοτούμενων έργων.
• Στο πλαίσιο του έργου «Βιομηχανικά Συστήματα για την Αειφόρο Ανάπτυξη και το Ευ Ζην: Ερευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία (ΒΙΣΕΤΑΚ)», το οποίο περιλαμβάνεται στη δράση «ΚΡΗΠΙΣ», το ΙΝΒΙΣ προτίθεται να προσλάβει πέντε (5) συνεργάτες, ως κάτωθι:

Α. (κωδ. ΒΙΣΕΤΑΚ-11) «Συμμετοχή στην ανάπτυξη μεθόδων και τεχνικών ανίχνευσης ιόμορφου hardware, την υλοποίηση και αποτίμηση αυτών, την ολοκλήρωση στο επιδεικτικό πρωτότυπο και την παραγωγή υλικού κατάρτισης».
Β. (κωδ. ΒΙΣΕΤΑΚ-12) «Συμμετοχή στην ανάπτυξη μεθόδων και τεχνικών ανίχνευσης τρωτών (βιομηχανικών) πρωτοκόλλων δικτύων, την υλοποίηση και αποτίμηση αυτών, την ολοκλήρωση στο επιδεικτικό πρωτότυπο και την παραγωγή υλικού κατάρτισης».
Γ. (κωδ. ΒΙΣΕΤΑΚ-13) «Συμμετοχή στην ανάπτυξη μεθόδων και τεχνικών ανίχνευσης απάτης (fraud detection), την υλοποίηση και αποτίμηση αυτών, την ολοκλήρωση στο επιδεικτικό πρωτότυπο και την παραγωγή υλικού κατάρτισης».
Δ. «Συμμετοχή στην υλοποίηση του Ολοκληρωμένου Επιχειρησιακού Μοντέλου και του Λογισμικού Ολοκλήρωσης».
Ε. «Συμμετοχή στην υλοποίηση του Λογισμικού Ολοκλήρωσης και των Επιδεικτικών Διατάξεων Επιχειρησιακής Διαλειτουργικότητας».
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Τρίτη 25 Ιουνίου 2013.
• Στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου ARTEMIS: «Νew embedded Systems arcHItecturE for multi-Layer Dependable solutions- nSHIELD», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και τo ARTEMIS-JU, το ΙΝΒΙΣ προτίθεται να προσλάβει έναν (1) επιστημονικό συνεργάτη με σύμβαση έργου ενός έτους με δυνατότητα επέκτασης μέχρι το τέλος του προγράμματος.
Αντικείμενο της πρόσκλησης είναι η έρευνα και ανάπτυξη ασφαλών αρχιτεκτονικών για ενσωματωμένα συστήματα με ιδιαίτερα χαμηλούς πόρους βασισμένων σε ασφαλή διαχείριση κλειδιών συμμετρικής κρυπτογράφησης καθώς και σε τεχνικές άμυνας μέσω απόκρυψης πληροφορίας, ενώ απαιτούμενα προσόντα είναι το δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Μηχανικού Η/Υ ή πτυχίο Πληροφορικής ΑΕΙ ή ισότιμου τίτλου σπουδών και η πολύ καλή γνώση Αγγλικών.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ