Type Here to Get Search Results !

Θύμα άγριου και αναίτιου προπηλακισμού το πρωί ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Σιγαλός

Το αντιδήμαρχο Γιώργο Σιγαλό φέρεται να προπηλάκισε άγρια ένας πολίτης σήμερα το πρωί στην περιοχή των Μποζαϊτίκων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ένταση προκλήθηκε όταν συνεργεία του Δήμου επιχείρησαν να κάνουν ένα  έργο οδοποιίας το οποίο δεν έβρισκε σύμφωνο τον κάτοικο. Οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι όλα συνέβησαν ενώ συνεργεία του Δήμου προσπαθούσαν να  καλύψουν την ανάγκη που υπάρχει για τη μεταφορά ενός ατόμου με ειδικές ανάγκες στην περιοχή, το οποίο ήταν αποκλεισμένο στο σπίτι του καθώς ο δρόμος μπροστά από αυτό, είχε διαβρωθεί από τη βροχή και η Κτηματική που έχει την ευθύνη δεν έδινε λύση στο πρόβλημα.
Ένα μηχάνημα του Δήμου, το οποίο βρέθηκε στην περιοχή των Μποζαϊτίκων, προκειμένου να κάνει προγραμματισμένες εργασίες περιβαλλοντικές, προσπάθησε μετά από σχετικό αίτημα των κατοίκων, να "στρώσει" το δρόμο ώστε να μπορεί να περνάει το καροτσάκι, όταν εμφανίστηκε μαινόμενος ένας κάτοικος, ο οποίος όρμησε στον αντιδήμαρχο και άρχισε να τον βρίζει και να τον  χτυπά, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση και να παρέμβουν οι περίοικοι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
"Δεν μπορώ να βλέπω ανάπηρους, χωρίς χέρια ή πόδια και αρρώστους να μην έχουν πρόσβαση στα σπίτια τους ή την παραλία. Σκοπός είναι ο πολίτης και  όχι τα μικροσυμφέροντα", λέει ο κ. Σιγαλός ο οποίος διευκρινίζει ότι δεν θα δώσει συνέχεια στην διένεξη του με τον κάτοικο και θεωρεί το επεισόδιο λήξαν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ