Type Here to Get Search Results !

"Αυτό θα είναι το τελευταίο πακέτο μέτρων..." μας λένε για είμαστε κορόιδα


 Από το βήμα της Πολιτικής επιτροπής της ΝΔ ο Α. Σαμαράς έστειλε μηνύματα τόσο στο εσωτερικό του κόμματος του όσο και εκτός, σε μια προσπάθειά του να ηρεμήσει τα πνεύματα μια και τα μέτρα που ετοιμάζεται να εξαγγείλει είναι ιδιαίτερα σκληρά… Έτσι δε δίστασε να δηλώσει ότι αυτό θα είναι και το τελευταίο πακέτο μέτρων ενώ συνέχισε λέγοντας ότι θα χτυπηθεί ανελέητα η φοροδιαφυγή και η γραφειοκρατία.
Ο κ. Σαμαράς είπε για μία ακόμη φορά ότι αντίπαλος της χώρας είναι το λόμπι της δραχμής και ότι για να βγούμε από την κρίση και να υπάρξει ανάκαμψη πρέπει να μείνουμε στη ζώνη του ευρώ.
Δήλωσε ότι είναι απαραίτητο για να πάρει η Ελλάδα την επόμενη δόση του δανείου που θα πάει όλο στο εσωτερικό της χώρας για να κινηθεί η οικονομία. Έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα την αντιμετώπιση της ανεργίας.
Η αξιοπιστία μας έχει πέσει στο μηδέν. Ανακτήσαμε ένα μέρος της αξιοπιστίας μας και είπαμε στην ηγεσία της Ευρώπης ότι χρειαζόμαστε ανάκαμψη. Ζητήσαμε από την Ευρώπη να σταματήσουν οι τοξικές δηλώσεις εναντίον της χώρας μας”. Αυτό είπε θέλοντας να τονίσει την επιτυχία των συναντήσεών του στην Ευρώπη
Για τα εσωκομματικά της ΝΔ είπε: «Πρέπει να αναδιοργανώσουμε το κόμμα, να εκλέξουμε το νέο γραμματέα και να αναδιατάξουμε τις δυνάμεις μας αφού άλλαξαν τα καθήκοντα και οι προτεραιότητές μας. Χρειαζόμαστε νέο γραμματέα που θα αναδιατάξει τις κομματικές οργανώσεις και θα προετοιμάσει το κόμμα για το συνέδριο που θα είναι μεγίστης σημασίας”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ