Type Here to Get Search Results !

Διαπλοκή κυβέρνησης - συμφερόντων επισημαίνει ο Αλ. Τσίπρας

Τη δυνατή σχέση της κυβέρνησης με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα θέτει σε πολιτική προτεραιότητα ο Αλέξης Τσίπρας προκαλώντας εκνευρισμό στους υπουργούς. Με αφορμή ερώτηση για τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε ότι δόθηκε δυνατότητα σε μονάδα παραγωγής ενέργειας που δεν είναι "πράσινη" να τιμολογείται ως ανανεώσιμη ενέργεια, νομιμοποιήθηκαν τα αυθαίρετα, ενώ αναφέρθηκε και στην Αττική Οδό που εμφανίζεται ζημιογόνος την ώρα που έχει διπλάσια κυκλοφορία απ' ό,τι προέβλεπε η μελέτη για να είναι κερδοφόρα.
Γ. Παπακωνσταντίνου: Δεν θέλετε επενδύσεις
"Δεν σας ενδιαφέρουν οι επενδύσεις. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο πεντάλεπτο για τα δελτία ειδήσεων" ήταν η απάντηση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου υποστηρίζοντας ότι, όταν πήγε στο υπουργείο Περιβάλλοντος, βρήκε στα "γρανάζια της γραφειοκρατίας" επενδύσεις δισ. ευρώ.
"Αυτό που δεν θα σας συγχωρήσει ποτέ ο λαός είναι ότι αυτούς που έχουν κάτσει στον σβέρκο μας 35 χρόνια τώρα, την εγχώρια διαπλοκή, όχι μόνο τους αναγορεύετε σε θεσμικούς συνομιλητές, τους δέχεστε αποβραδίς στο Μαξίμου και μετά τους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά τις ιδιωτικές τους συμφωνίες, που είναι ιδιαίτερα επικερδείς για τους ίδιους, αλλά ζημιογόνες για το Ελληνικό Δημόσιο, τις προμοτάρετε και κάνετε και σεμνές τελετές στο Μέγαρο Μαξίμου" υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας και πρόσθεσε: "Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προστατεύσουμε τον δημόσιο πλούτο αλλά και το περιβάλλον, το οποίο υποτίθεται ότι εσείς είστε για να προστατεύετε από αρπακτικού τύπου επενδύσεις".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ