Type Here to Get Search Results !

«Προεκλογική» εμφάνιση στη ΔΕΘ αλλά με τι λεφτά;

Ως την ευκαιρία του Α. Σαμαρά να αποδείξει ότι η Ν.Δ. αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη λύση για την έξοδο της χώρας από την κρίση, αντιμετωπίζουν στη Συγγρού την άνοδο του προέδρου της Ν.Δ. στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.
Το βήμα της ΔΕΘ θέλει να χρησιμοποιήσει ο Α. Σαμαράς για να παρουσιάσει το νέο πακέτο προτάσεων της Ν.Δ., το οποίο όμως επί του παρόντος δεν είναι έτοιμο.
Ο κ. Σαμαράς, ο οποίος θα επαναλάβει το αίτημά του για εκλογές, θα κληθεί να αποδείξει ότι είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της χώρας στη δυσκολότερη μεταπολιτευτική συγκυρία, αλλά και ότι μπορεί να συγκεράσει τις αντιτιθέμενες τάσεις στους κόλπους του κόμματός του. Υπ' αυτή την έννοια η συμπρωτεύουσα θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την έναρξη της «προεκλογικής» εκστρατείας του κόμματος και παρουσίασης των «προγραμματικών» του δηλώσεων.
Ο Α. Σαμαράς θα θέσει ως βασικό στόχο του κόμματος την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές -που στη Συγγρού εξακολουθούν να θεωρούν πιθανό ότι θα γίνουν το φθινόπωρο. Ως εκ τούτου θα αρνηθεί να μπει στη λογική ενδεχόμενων συμμαχιών, αφήνοντας την απάντηση για το κοντινό ή το απώτερο μέλλον, εάν και εφόσον κληθεί να την εφαρμόσει στην πράξη.
Κατά τα λοιπά, το επιτελείο του, μετά τις διακοπές του Αυγούστου, προετοιμάζεται ήδη εντατικά με στόχο να παρουσιαστεί σειρά νέων προτάσεων, αλλά και να απαντηθούν τα ερωτήματα που ευλόγως αναμένεται να τεθούν στον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Και ναι μεν οι πληροφορίες θέλουν το πακέτο των νέων προτάσεων να μην έχει επί του παρόντος ολοκληρωθεί, ωστόσο έχει ήδη αποφασιστεί ότι ο κ. Σαμαράς θα παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη κατ'αρχήν σειρά προβλέψεων οι οποίες εκτιμά ότι έχουν επαληθευθεί.
Ως κορυφαίο παράδειγμα επιβεβαίωσης των προβλέψεων του προέδρου της Ν.Δ., το επιτελείο του εισηγείται να παρουσιαστεί η αντιμνημονιακή πολιτική της Ν.Δ., καθώς φαίνεται ότι εξακολουθεί να αποτελεί και τη βάση της τακτικής της και από δω και στο εξής.
Αλλα παραδείγματα που ο Αντ. Σαμαράς θα χρησιμοποιήσει, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ώστε να επιμείνει στην ορθότητα των προτάσεων του λεγόμενου Ζαππείου 2, της οικονομικής δηλαδή πρότασης της Ν.Δ., είναι η τρύπα των 3,4 δισ. ευρώ στα έσοδα, η συνεχώς αυξανόμενη ύφεση της οικονομίας, η μη αξιοποίηση του ΕΣΠΑ, την οποία οψίμως «θυμήθηκε» η κυβέρνηση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ