Type Here to Get Search Results !

«Λακωνικός» Παπανδρέου στη ΔΕΘ

«Λιτή» θα είναι η φετινή παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, υποστήριζαν το βράδυ του Σαββάτου στενοί του συνεργάτες, λίγα λεπτά αφότου «φούντωσε» η φημολογία για ακύρωση της καθιερωμένης ομιλίας του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Οι ίδιοι συνεργάτες διευκρίνιζαν πως «όλα θα γίνουν κανονικά» και τα στοιχεία που θα επικρατήσουν θα είναι η «λιτότητα» και η «ουσία» σε όσα πει ο πρωθυπουργός «και στις δύο παρουσίες του», δηλαδή στο Βελλίδειο και στη συνέντευξη Τύπου.
Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο κ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της εισήγησής του σε πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο, είχε ζητήσει περιορισμένη μετακίνηση των υπουργών στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που θα βρίσκεται στην πόλη. Έτσι, στη συμπρωτεύουσα θα μεταβούν μόνο οι υπουργοί που σχετίζονται με την οικονομία, όπως ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Παρών θα είναι επίσης ο κ. Σωκράτης Ξυνίδης, καθώς και οι βουλευτές της Βορείου Ελλάδας.
Ο κ. Παπανδρέου θα κάνει απολογισμό του κυβερνητικού έργου, θα δώσει έμφαση στην ανάπτυξη, καθώς και στα προγράμματα απασχόλησης που προωθεί ο αρμόδιος υπουργός, κ. Γιώργος Κουτρουμάνης.
Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει κανονικά την Κυριακή το μεσημέρι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ