Type Here to Get Search Results !

Οπλοστάσιο στη Νέα Σμύρνη, έρευνες σε όλη την Αθήνα

Σε εξέλιξη βρίσκονται μεγάλης έκτασης έρευνες, σε ολόκληρη την Αθήνα, μετά την έφοδο, νωρίς το απόγευμα, σε γκαράζ, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης όπου ανακαλύφθηκαν μεγάλες ποσότητες όπλων. H αστυνομία ανακοίνωσε ότι μέσα στο γκαράζ βρέθηκαν τρία υποπολυβόλα, τα δύο τύπου Scorpion, δύο τυφέκια Καλάσνικοφ, επτά πιστόλια (τύπων glock, cz, baikal), ένας σιγαστήρας, γεμιστήρες, πολλά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 50 κιλά εκρηκτικού μείγματος Anfo, τέσσερις χειροβομβίδες και 200 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ.
Τα όπλα που βρέθηκαν μεταφέρονται στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες. Έρευνα διεξάγεται και σε διαμέρισμα στον Πειραιά.
Σύμφωνα πάντοτε με πληροφορίες από την αστυνομία, οι έρευνες θα συνεχιστούν, ενώ έχουν γίνει τουλάχιστον δέκα προσαγωγές. Υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας που δεν επιθυμούν να κατονομαστούν, υποστήριξαν ότι οι έρευνες αφορούν σε "εν ενεργεία τρομοκρατικές οργανώσεις" ενώ δεν διέψευσαν την πληροφορία πως ορισμένα από τα όπλα που βρέθηκαν σήμερα, απεικονίζονται σε φωτογραφία η οποία συνόδευε πρόσφατη προκήρυξη. Η επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία για το σύνολο των ερευνών αναμένεται να γίνει αύριο, μετά την ολοκλήρωσή τους

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ