Type Here to Get Search Results !

Το..λαθραίο φορτίο απο τον Εβρο ήρθε Αθήνα

Οκτώ χιλιάδες ευρώ το «κεφάλι» θα έπαιρναν δυο σύγχρονοι δουλέμποροι που συνελήφθησαν, ύστερα από καταδίωξη, στη Θεσσαλονίκη, ενώ μετέφεραν με φορτηγό 18 λαθρομετανάστες, στιβαγμένους σε δύο στενές κρύπτες. Ως δράστες φερονται ένας 39χρονος και ένας 24χρονος, που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, άνδρες της διεύθυνσης αλλοδαπών εντόπισαν στην περιοχή Λαγκαδά, το φορτηγό που χρησιμοποιούνταν ως μέσο μεταφοράς λαθρομεταναστών και ένα ΙΧ που έπαιζε το ρόλο προπομπού.
Τα δυο αυτοκίνητα τέθηκαν αρχικά υπό παρακολούθηση, αλλά όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τα ακινητοποιήσουν, οι δυο οδηγοί επιχείρησαν να διαφύγουν. Ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα ο μεν 39χρονος οδηγός του φορτηγού να συλληφθεί πεζός στο χωριό Νέα Αγαθούπολη, ενώ ο 24χρονος προπομπός συνελήφθη λίγο αργότερα στην παραλία της Μεθώνης. Στο φορτηγό που έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, βρέθηκαν στιβαγμένοι σε διαμορφωμένες κρύπτες 18 λαθρομετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων. Από την προανάκιρση διαπιστώθηκε ότι είχαν μπει παράνομα στη χώρα μας από τον Έβρο και θα πλήρωναν οκτώ χιλιάδες ευρώ ο καθένας για να τους πάνε οι κατηγορούμενοι στη Αθήνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ